Hur man fångar Flash-filer att sätta i en presentation

June 20

Hur man fångar Flash-filer att sätta i en presentation


SWF och FLV utse de filnamnstillägg för Flash-filmfiler för direktuppspelning Windows-fil eller Flash live video, respektive. Flash filmfiler eller videoklipp kräver mindre minne än full storlek video, som är användbara för att bädda in webbplatser som YouTube. Användare kan fånga inbäddade Flash-video från webbplatser och infoga dessa filmer i en presentation utan att kräva en Internet-anslutning för direktuppspelning. En Flash fånga verktyg förbättrar funktionerna i Firefox webbläsare och en omvandlare verktyg kan skapa kompatibla videofiler för en mängd olika plattformar och presentationsprogram.

Instruktioner

SWF Catcher för Firefox

1 Besök Mozilla.com och ladda ner gratis Firefox webbläsare. Installera version av Firefox för ditt operativsystem.

2 Besök SothinkMedia.com hemsida och klicka på "Download" -knappen på övre verktygsfältet på webbsidan. Rulla ned till avsnittet "Free Software" och klicka på "Hämta länken för" SWF Catcher för Firefox "(alternativt se Resurs 2 för nedladdningslänken).

3 Dubbelklicka på den nedladdade "SWF Catcher" filen för att installera.

4 Starta Firefox och välj "Sowthink SWF Capture" under "Verktyg" i övre menyraden.

5 Skriv in webbsida som innehåller videon till fånga i webbläsarens adressfält och tryck sedan på "Return" -tangenten. Vänta Flash-filmen för att slutföra lastningen.

6 Läs listan över Flash-filmer i den vänstra sidan bar (i "Sothink SWF Catcher" katalog) och välj önskad film.

7 Högerklicka på den markerade filmen och välj "Spara" för att spara filen i SWF-format på datorn.

8 Skriv in namnet på filmfilen, välj målplats och klicka på "Spara" -knappen.

Alla Video Free Converter

9 Besök Any-Video-Converter.com hemsida och klicka på fliken "Produkter" (Windows-användare). Mac-användare: klicka på "För Mac" -fliken.

10 Klicka på "Download" knappen under produkten, "Any Video Converter Free Version" för Windows-datorer eller "Intel" eller "Power PC" -knappen under "Free Video Converter för Mac" produktbeskrivning.

11 Ladda ner och installera programmet och starta programmet.

12 Klicka på "Lägg till filer" -knappen, välja önskad Flash-film fil (SWF eller FLV) och klicka på "Öppna" -knappen.

13 Välj rullgardinsmenyn bredvid "Profiler" och välj "Common videoformat." Välj ett format kompatibelt med presentationsprogram. Till exempel, kan PowerPoint och Impress (Windows) spela AVI och MPEG 4-filer; PowerPoint och Keynote (Mac) kan spela MPEG4, AVI och FLV-filer. Alternativ för SWF och FLV finns under "Flash Video" profil.

14 Klicka på "Koda" knappen för att konvertera dina filer. Standardplatsen för konverterade filmer finns i "Any Video Converter" undermapp i mappen "Documents".

Tips

  • Välj ett videoformat som är kompatibel med både Windows och Mac-plattformar om du planerar att överföra din presentation till en annan dator (som AVI för PowerPoint).
  • Ändra storlek och förhandsgranska videofiler i din presentation för att kontrollera upplösning (kom ihåg att Flash-filer bäddas in i webbsidor är oftast låg upplösning).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com