Hur kan spåra meddelanden om MSN gratis

June 25

MSN Messenger är en populär instant messaging programvara för datorer. Detta program tillåter två användare att kommunicera med varandra genom skriftliga textmeddelanden som anländer omedelbart efter att ha skrivit och in. Ett problem med MSN Messenger är att det är direkt kopplad till en användares MSN Hotmail-e-postkonto. Spammare och de som försöker Phish för lösenord eller annan viktig personlig information använder snabbmeddelanden för att komma in i ditt e-postkonto. Genom att spåra IP-adressen för någon som är på användarlistan, kan du vidarebefordra informationen och har personen blockerats permanent.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen i det nedre vänstra hörnet av skärmen. Välj "Alla program" följt av "Tillbehör" och "Kommandotolken". Du kan även ta en genväg och klicka bara på "Start", välj "Kör" och skriv "cmd" i sökrutan. Avsluta genom att klicka på "Run" -knappen.

2 Skriv ordet "netstate" och tryck sedan på knappen "Enter" ligger på datorns tangentbord. Detta kommer att visa alla personer som för närvarande kommunicerar med dig genom MSN Messenger-programmet.

3 Välj individens IP-adress som du vill spåra. I ett snabbmeddelande, måste du be den personen att skicka en fil, till exempel en bild, sång, dokument eller en kort video. Detta är absolut det enda sättet att få någon IP-adress och juridiskt spåra den. Anledningen till detta är att MSN Messenger använder en klient-serverapplikation. IP-adresser kan inte hämtas från en enkel textsnabbmeddelande.

4 Klicka på "Acceptera" när filen hämtar snabba dyker upp. Medan filen laddas ned till din dator, öppna Kommandotolken igen och skriv "netstate" följt genom att trycka på "Enter" -knappen. Detta kommer att öppna en ny anslutning som ger dig värdnamnet för den person som skickar dig filen.

5 Högerklicka på Kommandotolken skärmen och klicka på det alternativ som säger "Mark." Titta igenom listan tills du hittar filen avsändarens värdnamn och klicka sedan på "Enter". Nu skriver frasen "nslookup" i kommandotolken, slå på mellanslagstangenten, och sedan skriva in värdnamnet på avsändaren. Tryck på "Enter" igen. Detta kommer att göra filen avsändarens IP-adress visas i fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com