Hur bädda musik i Powerpoint

June 24

Hur bädda musik i Powerpoint


Microsoft PowerPoint är en multimediapresentation program som du kan använda för att skapa bildspel, affärsidéer och dvd-presentationer komplett med övergångar, bilder och även musik. Följe någon presentation med musik kan göra din presentation mer tilltalande för din målgrupp. Du kan bädda in musik i PowerPoint för att säkerställa att alla tittar på din presentation hör musiken du väljer, oavsett om musikfilen finns på slutanvändarens dator eller inte.

Instruktioner

1 Välj en WAV-fil för din presentation. PowerPoint kan läsa MP3-filer och du kan infoga dem i en presentation, men att bädda in filer smidigt, behöver du en WAV. Filen ska vara 100KB eller mindre för bästa prestanda, men du kan bädda in upp till 50 MB. Ju större fil, desto större chans har du att bromsa din presentation.

2 Öppna PowerPoint-presentationen som du vill bädda in musik i. Gå igenom presentationen till den plats du vill att den första låten att börja.

3 Gå till menyn "Animations" och leta reda på "Transition Sound" alternativet. Klicka på det här alternativet och välj "andra ljud" för att bläddra till den plats på din dator där dina WAV-filer lagras. Klicka WAV-filen du vill lägga till.

4 Välj "Loop till nästa övergång" alternativ om du har en kort melodi du vill spela över flera gånger. Om du har en hel låt, lämna det här alternativet omarkerat och låten kommer att spela i sin helhet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com