Så här uppgraderar en Slimline grafikkort

February 10

Så här uppgraderar en Slimline grafikkort


Slimline datorer är utformade för att ta upp mindre utrymme än vanliga datorer, så att användarna kan njuta av en kraftfull dator utan att ha en stor datorväska på skrivbordet eller i deras kontor. Eftersom en slimline fallet är så tunn, kommer normalstora komponenter såsom grafikkort inte passar insidan av ärendet. Specialslimline grafikkort finns tillgängliga som är utformade för dessa tunnare datorlådor. När du uppgraderar en slimline grafikkort, se till att det nya kortet är särskilt utformad för användning i slimline fall.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och koppla bort den. Tryck på strömbrytaren på datorhöljet för att göra datorn försöker en start, urladdning någon makt som kan finnas kvar i systemet medan du gör det.

2 Leta reda på de två eller tre skruvar på baksidan av den slimmade datorn som håller ytterhöljet på plats. Ta bort skruvarna och skjut höljet bort av datorns hölje så att du kan komma åt datorns komponenter.

3 Lägga slimline datorn på sidan så att moderkortet och andra installerade komponenter uppåt. Leta reda på slimline grafikkort i det nedre vänstra hörnet av datorns moderkort.

4 Koppla bort bildskärmskabeln från Slimline grafikkort, ta bort skruven som håller kortet på plats. Försiktigt bort kortet från moderkortet facket den är ansluten till, kvar i kontakt med en metalldelen av datorns hölje medan du gör det för att förhindra oavsiktlig statisk urladdning.

5 Placera den nya slimline grafikkort i datorn fallet, foder upp med moderkortet facket du bort tidigare kortet från och trycka ner den på plats. Fäst kortet med skruven som höll föregående kortet på plats.

6 Ställ in datorn upprätt. Byt ytterhöljet och fäst det med skruvarna du tidigare borttagna. Anslut bildskärmskabeln till den nya grafikkortet och koppla datorn i.

7 Starta om datorn. Avbryt "Hittade ny maskinvara" guiden när den visas, sedan starta grafikkortet installationsprogrammet drivrutin från hårddisken (om du laddat ner programmet) eller från CD-skivan som medföljer grafikkortet.

8 Följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna för din nya slimline grafikkort. Starta om datorn när installationen drivrutinen är klar.

Tips

  • Vissa grafikkort kommer med två skal, så att de kan användas med både slimline och standard datorlådor. Se till att du använder den mindre av de två skal om du har möjlighet, eftersom denna är avsedd för användning med Slimline fall.
  • Statisk elektricitet kan skada elektroniska komponenter såsom en dators moderkort och andra komponenter. Upprätthålla kontakt med en metalldelen av datorns hölje håller du jordat, förhindra statisk urladdning inträffar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com