Ta bort Nyligen stängda flikar på Google Chrome

February 13

Ta bort Nyligen stängda flikar på Google Chrome


Webbläsaren Google Chrome har en funktion som lagrar nyligen besökta flikar och mest besökta webbplatser. Detta är verkligen användbar för en enda användare av en dator, som är inte orolig frågor om integritet. Emellertid kan en användare som har att dela sin dator föredrar att ta bort register över platser hon varit på. Stänga nyligen besökt flikar del av verktygsfältet kommer bara flytta informationen till längst ner på sidan. För att verkligen bli av med nyligen stängda flikar, måste en användare rensa datorns historia.

Instruktioner

1 Starta Google Chrome och klicka på "Wrench" ikonen längst upp på sidan. Detta kommer att ladda webbläsaralternativ fönstret.

2 Klicka på "Verktyg" och klicka på "Rensa webbinformation." Klicka på "Rensa webbhistorik" och välj "tidernas begynnelse" från rullgardinsmenyn för att rensa hela historiken. Klicka på "Rensa sökdata" och Chrome kommer att ta bort hela webbhistoriken. Om du hellre vill bara ta bort känsliga objekt i stället för hela historiken, gå till steg 3.

3 Klicka på skiftnyckelikonen längst upp på sidan och klicka på "History." Klicka på "Redigera objekt" och markera rutan bredvid varje objekt som du vill ta bort. Var noga med att välja alla objekt som du inte vill att andra ska se. Klicka på "Ta bort markerade objekt" och klicka på "Klar avlägsna objekt."

Tips

  • Radera historiken kommer också att hålla känsliga objekt från autocompleting i adressfältet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com