Hur pinga en webbplats i Windows

February 11

Det finns många anledningar att pinga en webbplats i Windows. Att se om en webbplats är upp, att hitta webbplatsen IP-adress och avgöra om det finns ett problem med din server är bara några. Lär dig att pinga en webbplats i Windows för att lösa tekniska problem på din dator.

Instruktioner

1 Öppna kommandofönstret, vilket gör att du kan använda kommandoradsverktyg. Klicka på "Start" och välj "Kör". Skriv "cmd" i rutan som dyker upp. Klicka på "OK" eller tryck "Enter".

2 Skriv "ping" i kommandofönstret.

3 Hit mellanslagstangenten en gång.

4 Skriv in webbadressen som du vill pinga efter utrymmet. Till exempel, om du vill pinga eBay, typ "www.ebay.com" efter utrymmet.

5 Hit "Enter". Om webbplatsen är upp och aktivt svara, får du fyra till fem svar tillbaka från servern som du pingade.

6 Analysera informationen. Ju lägre rundresa numret i millisekunder, desto bättre. Ju högre rundresa nummer i millisekunder, desto högre latens, vilket kan tyda på ett nätverksproblem mellan din dator och servern du pingade.

Tips

  • För kontinuerlig ping, tryck på mellanslagstangenten när du skriver webbadress. Skriv "-t" efter utrymmet.
  • Vissa hackare försöker använda en ping för att attackera en annan server. Med så "Ping of Death" hackers kan krascha en server genom att skicka ett paket som är större än 65.536 byte. Skydda din server genom att inaktivera "ICMP" (Internet Control Message Protocol). På webbplatsen Microsoft Windows för att lära sig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com