Hur man använder Outlook Express till Access Lotus Notes e-post

April 21

Hur man använder Outlook Express till Access Lotus Notes e-post


Microsoft Outlook Express är ett program som låter dig skicka och ta emot e-post. Programvaran ingår i Windows XP och 2000. Outlook Express programvara är kompatibel med andra e-postservrar, inklusive en Lotus Notes värdar. Skillnaden mellan att ansluta med en icke-nativ värd är den typ av protokoll som används för att ansluta till e-postservern, som också stöds av Outlook Express.

Instruktioner

1 Öppna Outlook Express och klicka på "Verktyg" i menyn. Vid valet listan klickar "Konton". Detta öppnar en lista över konton konfigurerats på maskinen.

2 Klicka på "Lägg till" och välj "Mail" bland alternativen. Detta öppnar en guide som hjälper dig genom processen. Klicka på "Nästa" vid öppningsbart fönster.

3 Ange ditt fullständiga namn i textrutan "Display Name". Namnet är vad som visas för mottagarna när de får dina e-postmeddelanden. Klicka på "Nästa" -knappen.

4 Skriv in din mailadress. Detta är din fullständiga e-adresserade används för att returnera meddelanden när användarna svara dig. Klicka på "Nästa" -knappen.

5 Välj "IMAP" från listan med protokoll i nästa fönster. Ange din inkommande och utgående e-postserver. Denna server tillhandahålls av nätverksadministratören eller hemsida leverantör som är värd dina e-postmeddelanden. Klicka på "Nästa" -knappen.

6 Ange ditt Lotus Notes användarnamn och lösenord. Detta är det användarnamn du använder för att ansluta till Lotus Notes, och det är också av nätverksadministratören. Klicka på "Nästa" -knappen.

7 Klicka på "Finish" -knappen på nästa skärm. Outlook Express e-postklient är nu konfigurerad för att ta emot och skicka e-post från Lotus Notes-server.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com