Hur man kan hjälpa din Facebook-sida Kom upp bättre i en Facebook Sök

July 23

Hjälp din Facebook fan sida kommer upp bättre i en Facebook sökning för att öka chanserna för andra Facebook-användare att upptäcka det. Facebook tillåter inte att du kan optimera en Facebook fan-sida som du skulle en webbplats där du kan komma åt HTML-kod - du kan inte redigera en Facebook-sida är "meta titel" eller "meta beskrivning," till exempel. Ändå har du kontroll över innehållet i flera aspekter av en Facebook-sida som påverkar hur och när den dyker upp i Facebook sökresultaten.

Instruktioner

1 Logga in på Facebook och rulla till botten av alla skärmar. Välj "Skapa en sida" om du inte redan har skapat din sida. Om du har skapat din sida, välj "Använd Facebook som sida" från "Account" i rullgardinsmenyn och välj namnet på din sida.

2 Välj kategori och underkategori som bäst beskriver din sida. Om din sida avser hälso- och skönhetsprodukt, till exempel välja "Varumärke eller produkt" och välj sedan "Hälsa / Skönhet." Om ett slumpmässigt Facebook användare söker för hälsa och skönhet sidor inom ditt område, men du har kategoriserat din sida som något annat - en lokal detaljhandel, till exempel - sidan inte kommer upp. Om du redan har skapat en sida, välj "Redigera sida" och klicka på "Grundläggande information" för att redigera kategori och underkategori.

3 Mata in en titel för din sida som motsvarar det exakta namnet på ditt företag, produkt eller hemsida. Överens om att Facebooks "Villkor för tjänster" och klicka på "Kom igång". Om du redan har skapat din sida och färre än 100 personer "som" det klickar du på namnet i "Grundläggande information" för att redigera sidans namn. Om fler än 100 personer "som" det, är det inte möjligt att ändra namnet. Att ha rätt namn för din sida är viktigt om någon söker efter din exakta företag - "Betsy skönhet Supplies" och "skönhet Betsy" skiljer sig nog att man inte kan komma upp om du söker efter den andra.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com