Hur man hittar tillgängliga trådlösa anslutningar

June 14

Massor av trådlösa anslutningar är tillgängliga för gratis, om du vet var du ska leta. Många restauranger, kaféer och bokhandlar erbjuder gratis trådlöst internet för sina kunder. Vissa städer har omfattande trådlöst Internet för de boende. Om datorn stöder trådlöst internet, kan du hitta tillgängliga anslutningar med Windows 7. Den här funktionen är tillgänglig om systemfältet när du har en trådlös adapter installerad på din dator.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen för trådlöst Windows 7 i aktivitetsfältet, bredvid klockan. Denna ikon ser ut fem successivt högre vertikala linjer.

2 Bläddra igenom listan för att se tillgängliga trådlösa anslutningar inom räckhåll. Färgen på de vertikala staplarna anger styrkan av signalen. Ju fler staplar som är färgade gröna, desto starkare signal. Den börs SSID-namn kan ge dig insikt om källan, exempelvis att representera en firma.

3 Håll muspekaren över varje förbindelse för att visa mer information om anslutningen. Om det står "Osäker", då anslutningen inte kräver ett lösenord. Om det står "Säker", då anslutningen är krypterad och kräver ett lösenord.

4 Klicka på en anslutning, och klicka sedan på "Anslut" för att ansluta till det. Om du blir tillfrågad om ett lösenord, ange lösenordet och tryck på "Enter".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com