Hur man installerar en Friend Connect widget på din Wordpress blogg

June 22

Friend Connect är den sociala nätverkstjänsten via Google. Genom att lägga upp den widget på din blogg sidofältet kan du förbättra samhället runt din blogg. Du kommer att kunna hantera dina medlemmar, deras synpunkter och deras rekommendationer på din webbplats.

Instruktioner

Hur man installerar en Friend Connect widget på din Wordpress blogg

1 Gå till http://www.google.com/friendconnect/ och logga in med ditt Google-konto. Det kan vara samma som ditt Gmail-konto. Registrera din webbplats med den här tjänsten: ange webbplatsens URL, titel och språk den är skriven i.

2 Gå till "Översikt" på den vänstra kolumnen och redigera informationen där. Klicka sedan på alternativet precis nedanför det, där det står "Gadgets". De är alla olika Friend Connect-boxar du kan ha på din sidofältet. Vi kommer att installera en för dina vänner och gemenskap läsare.

3 "Medlemmar" gadget är den första på listan. Klicka där det står "Få detta gadget" att få tillgång till HTML-koden kommer du att klistra på din webbplats. Olika fälten kommer att visa upp - det är där du kan välja hur många rader, kolumner, och de färger du vill inkludera på lådan. När du är klar klickar du på det tredje alternativet, "Generera kod", och kopiera den (Ctrl + C eller cmd + C)

4 Logga in på din Wordpress blogg och gå till avsnittet om administratören panel "Widgets". Dra en av "text" widgets på din sidofältet. Öppna widgeten koden du kopierade från Google Friend Connect Medlemmar gadget klistra. Spara och stäng widgeten, och väljer den plats du vill att det ska visas på sidomenyn.

5 Gå till "Inställningar" -menyn i Wordpress admin instrumentpanelen. Det bör vara ett alternativ för "Friend Connect." Klicka på den. Du måste ange din webbplats ID för att det ska fungera. Du kan hämta din webbplats-ID från Google Friend sida. ID är de sista 20 siffrorna på webbadressen. Du kan också hitta den i koden du skrivit på din widget, där det står:

<div id = "div-_ __" style = ...>

(Siffrorna efter "lämnad" är ditt ID.) Spara alla ändringar.

6 Gå till din blogg och widget ska visas på sidomenyn. Nu kan du logga in på widget och börja bjuda in dina vänner att vara en del av din community!

Tips

  • Dessa steg fungerar endast på själv värd Wordpress bloggar. Du kan inte lägga till widgetar som innehåller javascript i bloggar lagras på Wordpress.com.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com