Vad orsakar Quickbooks att frysa?

January 28

Vad orsakar Quickbooks att frysa?


Ingenting är mer frustrerande än att ha datorn fryser på dig medan du arbetar på det. Utom kanske när du är i mitten av en lång process i SPCS och hela programmet saktar till en genomsökning.

Alltför många Windows Open

När du stänger av Quickbooks, är standardinställningen att "rädda" varje öppet fönster. När du öppnar programmet igen, varje fönster som var öppet tidigare öppnas samtidigt, vilket kan fördröja programmet avsevärt. Stäng av alla öppna fönster individuellt innan du stänger programmet. För att lösa detta problem i framtiden, klicka på knappen "Redigera" i den övre menyraden och rulla ned till "Inställningar" alternativet.

Klicka på "Desktop View" önskemål och sedan på fliken "Mina inställningar". Under "Desktop" rubrik, klicka på "Spara inte skrivbordet" -knappen och sedan "OK".

Filer inte städas upp

Klicka på "File" -knappen. Rulla ner till "Verktyg" alternativet, och när sidopanelen öppnas, leta reda på "Clean Up Company File" och klicka. Välj ett slutdatum. Alla transaktioner före balansdagen kommer att komprimeras och arkiveras i denna sanering process, vilket frigör utrymme i Quickbooks minne.

Underlåtenhet att uppdatera till senaste utgåvan

När du först öppnar nya Quickbooks programvara och installera det på din dator, du installera "Release 1" version av det årets program. Som buggar är utarbetade och patchar skapas för att korrigera fel som bromsa eller stoppa öppnandet av Quickbooks filen helt, är nya versioner skapas. För att få den senaste versionen, klicka på knappen "Hjälp" i den övre menyraden och rulla ner till "Uppdatera Quickbooks." Följ anvisningarna, och den senaste versionen kommer att installeras i din Quickbooks programvara.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com