Hur man ställer in en Eines proxyserver i Firefox

April 26

Du kan dirigera din Internet-trafik med hjälp av en proxyserver, gör datorn verkar vara baserad någon annanstans. Detta är användbart om du försöker att få tillgång till webb information eller tjänster som endast är tillåtna i ett annat land. Proxyservrar kan användas online via nätet servrar, men dessa är ofta otillförlitliga och kan krascha. Om du har ett abonnemang proxyserver service från Eines eller annan tjänst, kan du ställa in din webbläsare för att bläddra via proxy. I FireFox konfiguration görs i "Alternativ". Du behöver proxyinformation som du fått av din proxyserver värd.

Instruktioner

1 Öppna Firefox.

2 Klicka på "Verktyg" och sedan "Alternativ". Klicka på "Allmänt" om en annan flik väljs. Klicka på "Connection Settings" för att ladda inställningar för hur Firefox ansluter på nätet.

3 Klicka på "Manuell Proxy Configuration" för att ange inställningarna.

4 Ange proxy IP och port i "HTTP proxy" fält. Om detta är en universell proxy, klicka på "Använd denna proxyserver för alla protokoll." Om du har också separat SSL, FTP, Gopher eller strumpor proxies anger dessa uppgifter också. Lägg till ett undantag i "Ingen proxy för" lista om du vill komma åt vissa webbplatser via din vanliga IP-anslutning. Klicka på "OK" för att spara inställningarna.

5 Ange dina Eines (eller liknande) proxy användarnamn och lösenord. Klicka sedan på "Use Password Manager ..." och klicka på "OK" för att helt spara; nu du använder din nya proxyserver i Firefox.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com