Hur man gör ett tillägg till en essä

August 22

Hur man gör ett tillägg till en essä


Ett tillägg, också känd som en bilaga, är kompletterande information som läggs till ett dokument för att uppdatera innehållet, korrigera fel och förklara förändringar. Om du behöver lägga till ett tillägg till en uppsats använder formateringsverktyg i Microsoft Word för att skapa en korrekt formaterad tillägg avsnitt. När formateringen för tillägget är inställd, forma Word automatiskt tillägget när du skriver det.

Instruktioner

1 Starta programmet Word. Klicka på "File" och välj "Öppna" från rullgardinsmenyn. Navigera till din uppsats filen och klicka på "Öppna" -knappen. Uppsatsen öppnas i arbetsytan.

2 Klicka på fliken "Hem", och klicka sedan på "Multilevel listan." Välj "Definiera New Multilevel List" och klicka på "7" under "Level".

3 Skriv "Bilaga" i "Talformat" rutan och tryck sedan på mellanslagstangenten för att infoga ett blanksteg. Klicka på bokstaven i alfabetet som motsvarar antalet bilagor din uppsats kräver i "Antal stil" rutan. Till exempel, om du behöver en bilaga, klicka på "A", om du behöver två, klicka på "B" och så vidare. Efter att ha valt brevet, såsom "A", kommer den att visas i rutan Talformat som: "Bilaga A."

4 Skriv ett blanksteg efter "Bilaga ...." i rutan Talformat och klicka sedan på knappen "Mer". Klicka på "Rubrik 7" i "Länk nivå stil" rutan, och klicka sedan på "OK" -knappen. Bilagan har nu en egen avdelning och rubrik under uppsatsen.

5 Klicka i det utrymme som reserverats för bilagan under kroppen av uppsatsen. Utrymmet blir en rektangulär låda inramas av svaga grå linjer.

6 Skriv tillägget enligt stilen som krävs för din klass eller kurs. Referens tillägget på lämplig plats i texten i uppsatsen. Till exempel, typ "(se bilaga A)" efter lämplig meningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com