Så att dra YouTube-videor till en fan-sida

August 19

Facebook kan du skicka de flesta YouTube-videor till din profil vägg, vänners väggar, eller någon fansida vägg, under förutsättning att du har behörighet att skriva en kommentar. En miniatyrbild av videon visas på väggen. När någon klickar på miniatyrbilden kommer videon att spelas direkt på Facebook-sida. Du kan också anpassa video längd från YouTube innan det på fan-sida. Ibland kan du hitta en video som inte tillåter inbäddning i andra sidor, i vilket fall besökare behöver bara klicka på bilden för att titta på video direkt på YouTube.

Instruktioner

1 Välj en video på YouTube som du vill dela på Facebook. Klicka på "Share" -knappen under videon. En förkortad URL-länk som börjar med "http://youtu.be" visas.

2 Klicka på länken "Visa alternativ". Klicka på "Börja på" kryssrutan för att visa endast en del av videon. Skriv in starttid i textfältet. Detta lägger starttiden till länken. Klicka på "Long Link" kryssrutan om du inte vill använda en förkortad URL.

3 Dubbelklicka på URL-länk och tryck "Ctrl-C" för att kopiera den. Navigera till en Facebook fan sida. Klicka på länken "Wall" till vänster på sidan.

4 Klicka på "Link" knappen längst upp på fansida vägg. Klicka på "http" fältet och tryck på "Ctrl-V" för att klistra in YouTube-länk. Klicka på "Anslut".

5 Skriv ett meddelande i "Skriv något" fältet om så önskas. I vissa videoklipp, kan du även i vissa videor ändra den bild som visas för videon genom att klicka på pilknapparna. Du kan ta bort miniatyrbilden genom att klicka på "No miniatyr" kryssrutan.

6 Klicka på "Share Link" knappen. YouTube-video kommer att läggas till på sidan. Den som klickar på miniatyr kan titta på videon direkt på Facebook. Genom att klicka på "YouTube" längst ner till vänster i videon kommer att öppna videon på YouTube i ett nytt fönster.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com