Hur fungerar OneNote Integrera med Sharepoint?

August 14

Hur fungerar OneNote Integrera med Sharepoint?


Även om Microsoft OneNote 2013 fungerar väl som en fristående anteckningar program som synkroniserar med konsumenternas SkyDrive moln lagring, företag eller organisationer som använder Microsoft Sharepoint-plattformen kan utnyttja Sharepoint: s dokumentbibliotek för att dela OneNote bärbara datorer utan att behöva förlita sig på tweaking SkyDrive privilegier eller ansluter till en bärbar dator som delas på en community-filsystem.

Hur fungerar OneNote Store Notes?

En OneNote anteckningsbok är helt enkelt en fil, anordnas för att presentera anteckningar i en hierarkiskt serie bindemedel, sektioner och sidor. Allt innehåll i en enda bärbar dator finns i en enda fil, och OneNote program kan jonglera flera separata filer samtidigt. Som standard, bärbara datorer är bosatta i den lokala användarens mapp standarddokument, men den nya Notebook kommandot - finns under fliken Arkiv - lagringstillstånd som helst som användaren har tillgång till, inklusive Sharepoint-webbplatser.

Hur fungerar Sharepoint lagra filer?

Tänk på Sharepoint som en grupporienterade verksamhetsmiljö. En viss plats inom en Sharepoint-installation innehåller sina egna bibliotek fil, och varje bibliotek har sina egna säkerhetsregler. Så, en person med skapare rättigheter till filen bibliotek Team Site nr 1 kan lägga till, ändra eller möjligen bort en fil i listan, men om han inte har tillgång till Team Site nr 2, kan han inte göra några ändringar alls - eller till och med visa filerna.

Bakom kulisserna, Sharepoint läser den inloggade användarens identitet för att avgöra vilka webbplatser, filer och andra online-tillgångar användaren kan komma åt. Dessa tillstånd beviljas av Sharepoint-administratörer, och eventuella justeringar av dessa behörigheter omedelbar verkan.

Hur gör jag sätta mina anteckningar på Sharepoint?

Lägga till en bärbar dator är lätt: Bara skapa en ny anteckningsbok och berätta OneNote för att spara filen på Sharepoint-webbplatsen.

Om du vill flytta en befintlig anteckningsbok till Sharepoint, måste du skapa en ny bärbar dator och sedan flytta eller kopiera varje avsnitt för hand. Inte bara ladda upp OneNote notebook-filen till Sharepoint; du kan bryta synkronisering rekord.

När du har fått den bärbara datorn redo att gå, få tillgång till sidan Webbplatsinnehåll att se den bärbara datorn (om du är i Office 365) eller visa biblioteket där dokumentet lagras. Från den vyn kan du ändra delningsbehörighet för att bevilja eller återkalla rättigheter utöver vad som anges för biblioteket själv, förutsatt att du har rätt att göra dessa förändringar och din Sharepoint-administratören har aktiverat denna förmåga.

Hur ansluter jag till en bärbar Redan på Sharepoint?

Om du har tillgång att läsa eller ändra en viss Sharepoint-fil bibliotek som innehåller en OneNote anteckningsbok, sedan klicka på den bärbara datorn för att öppna den i OneNote Web Access - en webbaserad version av OneNote optimerad för grundläggande redigering - klicka sedan på "Öppna i OneNote "för att starta den bärbara datorn i fullfjädrad stationära versionen av OneNote.

Anslutningsproceduren varierar beroende på vilken version av Sharepoint du använder. Den senaste versionen, och den version som Office365 abonnenterna ser innehåller en anteckningsböcker länk i den vänstra navigeringsmenyn. Äldre versioner av Sharepoint-lista datorer som en del av en fil bibliotek, så du kanske måste klicka genom navigationsmenyn för att hitta den bärbara datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com