Hur man gör en Meteor i Photoshop

August 5

Hur man gör en Meteor i Photoshop


Om väntar Orionids, Taurids, Leonid eller Eta Aquarids är alldeles för mycket av en belastning på din tid, gör ditt eget meteor med hjälp av Adobe Photoshop. Inga teleskop krävs för att skapa din egen synligt ljus strimma, inte heller måste datorskärmen vara miles lång. Med Photoshops ritverktyg, skapa en anpassad meteor mot en bakgrund som du väljer.

Instruktioner

1 Starta Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv". Klicka på "Ny". Ange "MyMeteor" i rutan Namn. Skriv in måtten för arbetsytan, såsom "5" för "Bredd" och "3" för "Höjd". Klicka på "inches" i de två rullgardinsmenyerna. Klicka på "OK" knappen för att öppna arbetsytan.

2 Dubbelklicka på "Color Picker" i slutet av verktygspanelen. Välj en svart, mörkblå eller mörklila färg för att fungera som natthimlen. Klicka på "OK."

3 Klicka på "Paint Bucket" verktyget på verktygs kolumnen. Klicka var som helst på "MyMeteor" duk för att fylla den med färg.

4 Klicka på ikonen, en kvadrat med en böjd nedre vänstra hörnet "Nytt lager", på paletten Lager. Ett nytt lager 1 tillsätts.

5 Dubbelklicka på "Färgväljaren." Välja en vit eller ljust gul färg. Klicka på "OK."

6 Högerklicka på ikonen för en grå stjärna, grå cirkel, grå offentlig linje. Dessa är de formverktygen. Verktygen är nära botten på verktygs kolonnen. Välj "Ellipse Tool" från fly-out-menyn.

7 Placera markören i mitten av duken. Tryck och håll ner vänster musknapp och dra till höger och bildar en tunn oval. Släpp vänster musknapp.

8 Dra ner menyn "Redigera", klicka på "Transform" och välj "Warp." När de nio rutnät lådor omger ovala, klicka och dra de svarta cirklar på vänster sida av nätet. Dra upp och det övre vänstra hörnet av duken, som bildar den bakre delen av meteor. När du drar gradvis göra meteor svans tunnare än den högra sidan boll eller skur av meteor.

9 Dra andra kretsar och ihåliga torg i nätet för att justera utseendet på meteor som önskas. Tryck på Enter för att ställa in varp och ta bort rutnät.

10 Dubbelklicka på "Layer 1" i paletten Lager. När Lagerstil öppnas, kontrollera både den inre glöd och Ytterglöd rutorna i Style kolumnen. Detta ger meteor en elektrisk, tända upp utseende. Klicka på "OK" -knappen.

11 Klicka på "Brush" -ikonen på Verktyg kolumnen. Dra ned borsthuvud menyn och välj en av de en spridning borstar. Klicka på fuzzy dot huvudet. Klicka och dra markören runt svansen på meteor att replikera en dusch-liknande utseende, eller runt resten av himlen för att symbolisera stjärnor och annat material.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com