Hur gör jag Retuschera Studio foton med Photoshop?

June 2

Många fotografering studios erbjuder fotoretuschering mot en avgift. Denna retuschering omfattar vanligtvis ta bort finnar, mörka ringar under ögonen, födelsemärken, fräknar och andra defekter i huden. Om du har Photoshop - ett populärt fotoredigeringsprogram som skapats av Adobe - kan du spara några dollar och ta bort mindre huden brister själv.

Instruktioner

1 Skanna bilder till datorn. Om du har tillgång till de digitala bilderna använder dem i stället för scanning.

2 Navigera till din Photoshop-programmet och dubbelklicka så att programmet läses in.

3 Klicka på "File" i det övre vänstra hörnet av Photoshop skärmen. Klicka på "Öppna" och navigera till området på din dator där du har studion bilder som sparats. Öppna bilderna och låta dem läsa i Photoshop skärmen.

4 Klicka på verktyget Lagningspensel. Den helande penseln ligger på vänster sida av skärmen. Det är vanligtvis den sjunde verktyget ner. Den helande pensel kan du ta bort mindre huden brister, såsom mörka ringar och finnar.

5 Navigera muspekaren till det område av huden som är ren. Håll "ALT" intryckt och vänster musklick ren hudområdet. Du har nu definierat källpunkten som kommer att användas för att korrigera de problemområden.

6 Flytta muspekaren över problemområden och klicka på vänster musknapp för att rensa upp de brister. Fortsätt på detta sätt tills du har uppnått de önskade resultaten.

7 Klicka på "Bild" ligger i den övre vänstra delen av Photoshop skärmen. Välj "Inställningar" och klicka sedan på "Autonivåer." Detta kommer automatiskt att korrigera mindre färg- och kontrastproblem.

8 Navigera musen för att "File" och klicka på "Spara". Spara bilden på önskad plats med önskat namn.

Tips

  • Om bilderna är upphovsrättsskyddade du inte kan låta trycka eller distribuera dem utan skriftligt tillstånd från fotografen eller studio som innehar upphovsrätten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com