Hur man tar bort Mfpmp exe-filer

October 7

Mfpmp.exe är en Media Foundation Skyddad Pipeline EXE tillhör Microsoft Windows Vista från Microsoft Corporation. Det är ett program som körs automatiskt varje gång du spelar DRM-innehåll i Windows Media Player för att förhindra att DRM-filen från att hacka. Även om det inte är en farlig fil, har det varit känt att använda massor av systemresurser när den körs och saktar ner datorns hastighet. Ta bort Mfpmp.exe kan åstadkommas lätt att hindra den från att köras på datorn.

Instruktioner

1 Öppna Windows Aktivitetshanteraren genom att trycka på "Ctrl", "Alt" och "Ta bort" tillsammans. Klicka på fliken "Processer".

2 Leta upp "Mfpmp.exe" process och klicka på den. Klicka på "Avsluta process." Om det inte är en för närvarande pågående process, gå vidare till nästa steg.

3 Klicka på Windows "Start" och klicka på "Starta sökningen". Skriv "cmd" (utan citattecken) och tryck på "Enter" för att öppna kommandotolken.

4 Skriv "takeown / f C: \ Windows \ System32 \ mfpmp.exe" (utan citattecken) och tryck på "Enter". Återigen skriver "icacls C: \ Windows \ System32 \ mfpmp.exe / bidrag (användarnamn): F" ". Enter" (utan citattecken) och tryck på Skriv ditt namn i kategorin "användarnamn".

5 Dubbelklicka på "Den här datorn" på skrivbordet och dubbelklicka på "C:" enheten. Dubbelklicka på mappen "Windows" och dubbelklicka på "System32" mappen. Lokalisera "Mfpmp.exe" och högerklicka på den. Klicka på "Ta bort".

Tips

  • Du kommer inte att kunna spela DRM-skyddade filer om du tar bort Mfpmp.exe

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com