Hur man återanvänder en Canon tonerkassett

March 15

Hur man återanvänder en Canon tonerkassett


Även om det är lagligt att kasta dina tomma Canon tonerkassetter i papperskorgen, är det inte det perfekta sättet att få förfoga över dem. Canon tonerkassetter kan återvinnas, återfyllas och återanvändas till ett billigare pris än att köpa nya patroner. Detta kommer inte bara att spara massor av pengar på kontorsmaterial, kommer det också att hålla patronerna ur deponier.

Instruktioner

1 Kontakta Miljö Office Solutions via deras kontaktformulär (se Resurser). På denna form, måste du lista de specifika Canon tonerkassetter du har som du vill återanvända, plus kontaktuppgifter. När du klickar på skicka, kommer en representant granskar din begäran och ge dig ett samtal. Representanten kommer att avgöra hur många förfrankerade kuvert som du behöver, och kommer sedan att skicka dem till dig kostnadsfritt. Om du har några frågor om processen, kan du ringa (888) 367-3076.

2 Posta din Canon tonerkassetter att återvinna 4 dollar genom att slå dem i tidningen, som omsluter dem i en låda och fästa en fri fraktsedel skrivas ut från pappers 4 dollar webbplats (se Resurser). Återvinna 4 dollar betalar upp till $ 7 för tonerkassetter.

3 Donera eller sälja din Canon tonerkassett tonerkassett Depot genom att skicka ett e-postmeddelande. Deras adress är [email protected] Se till att du anger den exakta Canon modell tonerkassett, om du vill donera eller sälja och kontaktuppgifter. Tonerkassett Depot kommer att svara genom att ringa dig och skicka dig en förbetald fraktsedel.

4 Ta din Canon tonerkassetter till närmaste postkontor. Posten har en grönare Computing program som accepterar tonerkassetter. Post arbetare kommer att ge dig så många förfrankerade kuvert som du behöver. Slip Canon patroner till kuverten och ge dem tillbaka till expediten.

Tips

  • Ring skolorna i ditt distrikt för att ta reda på om de för närvarande deltar i en tonerkassett återvinningsprogram. Om de gör det, kan du bara släppa tonerkassett Canon bort det.
  • Se till att din Canon tonerkassett har inga sprickor eller brott, eller det kommer inte att accepteras av de flesta företag.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com