Hur ansluta flera datorer till ett set av högtalare

February 26

Hur ansluta flera datorer till ett set av högtalare


Flera datorer i ett läge kan ta upp ett extra utrymme, och utrymmesbehovet endast öka när ytterligare kringutrustning sätts. En teknik som kan användas för att spara både utrymme och kostnader är att dela en uppsättning högtalare mellan två olika datorer. Att dela högtalare är enkelt - allt som krävs är några enkla och billiga komponenter som ska vara lätt tillgängliga på nätet eller hos din lokala elektronikaffär.

Instruktioner

1 Köp de punkter som anges ovan antingen online eller på en lokal elektronikaffär. Även en lokal elektronikaffär sannolikt kommer att vara något dyrare, kan du alltid förklara dina behov för att en säljare och de kan hjälpa dig att undvika att köpa några felaktiga poster, i motsats till att köpa på nätet där du måste välja mellan ett stort antal till synes liknande alternativ på egen hand .

2 Fäst vänster och höger kablarna från högtalarna till motsvarande sida av kopplingen.

3 Haka den manliga sidan av manligt / kvinnligt "Y" kontakt till andra sidan av kopplingen. Detta gör det möjligt två enheter för att ansluta till högtalarna.

4 Fäst datorljudledningarna till den andra (kvinnliga) sidan av "Y" -adapter.

5 Haka fast den andra änden av datorljud rader i ljudet port datorer. Helt enkelt starta båda maskinerna, och du bör vara redo att gå.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com