Hur kan jag hitta vänner i Youtube?

November 2

Hur kan jag hitta vänner i Youtube?


Youtube är en mediadelningstjänst som gör det möjligt att ladda upp videoklipp att dela med din familj och vänner. Inte bara kan du dela länkar till dina videoklipp via e-post och bjuda in andra att gå med Youtube, men du kan också hitta vänner som har befintliga konton på webbplatsen. Allt du behöver göra är att logga in och följa en guidad handledning om att länka ditt YouTube-konto till andra nätverkssajter.

Instruktioner

1 Skapa ett konto om du inte redan har ett genom att välja "Skapa konto" längst upp på välkomstsidan. När du har skapat ditt konto, logga in för att komma åt vän finder funktioner.

2 Hitta dina vänner på Gmail. Klicka på länken "Gmail" som finns i "Hitta dina vänner på Youtube!" låda. Länka ditt Google-konto till Youtube genom att följa stegen. När du har slutfört stegen kommer du att kunna hitta dina vänners konton genom att söka efter deras e-postadresser. Enligt Youtube webbplats, du bara kommer att kunna hitta vänner "som har valt att låta sig hittas genom sin e-postadress."

3 Hitta dina vänner på Yahoo !. Klicka på "Yahoo!" länken i "Hitta dina vänner på Youtube!" låda. Du kommer att uppmanas att logga in på ditt Yahoo! -konto. Efter detta, ge din tillåtelse att dela dina e-postkontakter med Youtube och tjänsten automatiskt kommer att söka efter dina vänner baserat på deras e-postadresser. Som Gmail-användare, bara användare som har valt att låta e-postbaserade sökningar visas i resultaten.

4 Hitta dina vänner på Facebook. Klicka på länken "Facebook" ligger i "Hitta dina vänner på Youtube!" låda. Följ anvisningarna för att länka ditt Facebook-konto till ditt YouTube-konto. Efteråt kommer du att kunna utföra en sökning på dina Facebook-vänner som också har anknytning sina konton till Youtube.

5 Tillåt personer att söka efter dig. Justera dina sekretessinställningar under "Sök och kontakt begränsningar." Välj "Låt andra hitta min kanal på YouTube om de har min e-postadress."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com