Hur man använder PGP på en Mac

October 20

PGP står för Pretty Good Privacy, Det är en bit av dekryptering och autentisering dator programvara som utformats för att skydda känsliga uppgifter och e-postkommunikation. PGP är tillgänglig på Mac operativsystem 10,2 (Jaguar) eller senare, och är även kompatibel med Intel-baserade Mac-datorer med OS 10.4 (Tiger) och 10.5 (Leopard). Den innehåller fullständig diskkryptering, USB-minne kryptering och pre-boot autentisering, som skyddar dina data om din dator blir stulen.

Instruktioner

1 Klicka på "Köp nu" länken på PGP hemsida för att ladda ner Mac-versionen av PGP.

2 Montera PGP skivavbildningen genom att dubbelklicka på skivavbilden eller DMG, fil du får.

3 Kör PGP installationsprogrammet och följ kommandon för att ställa in PGP. Du kommer att konfigurera och integritetsskydd alternativ, till exempel ställa in ett huvudlösenord och väljer som PGP funktioner som ska installeras.

4 Logga ut från ditt aktiva användarkonto eller starta om systemet. Din Mac kommer inte att uppdatera systeminställningar som filbehörigheter - vilket innebär att dina skyddsinställningar inte träder i kraft - tills du loggar ut eller omstart.

5 Öppna "Mail" program, öppna menyn "Visa" och klicka på "Anpassa verktygsfält". Dra nya PGP ikoner till önskad platser i verktygsfältet för att aktivera PGP Mail plug-in. Eftersom "Viewer", "Nytt meddelande" och "Svara" windows alla använder olika verktygsfält, måste du anpassa varje med PGP ikoner.

6 Klicka på "PGP kryptering" -knappen i "Nytt meddelande" eller "Svara" fönster för att tillämpa krypteringsskydd för utgående meddelanden när dessa meddelanden innehåller känsliga uppgifter. PGP automatiskt kryptera filerna och inkludera en dekrypteringsnyckel så att endast den avsedda mottagaren kommer att kunna läsa meddelandet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com