Hur man gör min MacBook Pro Funktion Stängt

March 11

MacBook Pro, liksom många andra Apple bärbara datorer, är i stånd att arbeta i slutna eller "clamshell" läget. När det används på detta sätt, MacBook Pro fungerar ungefär som en stationär dator, mata sin videosignal till en extern skärm. För att kontrollera den bärbara datorn i clamshell läge måste användaren ansluta en extern mus och tangentbord via USB eller Bluetooth. De olika stegen i att förbereda MacBook Pro för användning i clamshell läge varierar något beroende på vilken typ av kringutrustning som används.

Instruktioner

USB-mus och tangentbord

1 Anslut ena änden av bildskärmens videokabel till porten vid den stora änden av Mini Displayport-adapter. Anslut bildskärmens strömkabel till ett närliggande uttag.

2 Leta reda på MacBook Pro Thunderbolt-port; det är på den vänstra sidan av den bärbara datorns bas och hamnen är märkt med en blixt ikon. Anslut den smala änden av Mini Displayport-adapter till denna port.

3 Anslut USB-tangentbord och mus i USB-portarna på MacBook Pro; Dessa portar till höger om Thunderbolt-port. Anslut MacBook Pro nätadapter och anslut den till en närliggande utlopp. Slå på den bärbara datorn och logga in på operativsystemet.

4 Slå på den externa bildskärmen. Kontrollera att MacBook Pro skrivbord visas på den externa bildskärmen. Stäng MacBook Pro display. Flytta musen eller trycka på en tangent på USB-tangentbord, den externa skärmen fungerar nu som primär bildskärm.

Bluetooth mus och tangentbord

5 Använd Mini Displayport-adapter för att ansluta bildskärmen till MacBook Pro som du vill när du använder USB-enheter. Anslut MacBook Pro nätadapter och anslut den till en närliggande utlopp. Anslut bildskärmens strömkabel till ett närliggande uttag. Slå på datorn och logga in på operativsystemet.

6 Använd MacBook Pro styrplattan för att flytta markören över ikonen Bluetooth. Klicka på ikonen. Gå igenom posterna i Bluetooth-menyn och kontrollera att Bluetooth är aktiverat. Välj "Öppna Bluetooth-inställningar" alternativet.

7 Klicka på knappen "Avancerat" i det nedre högra hörnet av "Bluetooth" fönstret. Markera kryssrutan "Tillåt Bluetooth-enheter att väcka datorn" och klicka på "OK" -knappen. Stäng Bluetooth fönstret.

8 Slå på Bluetooth-mus och tangentbord. Om en "Setup Assistant" öppnas genom att följa instruktionerna på skärmen.

9 Slå på den externa bildskärmen. Kontrollera att MacBook Pro skrivbord visas på den externa bildskärmen. Stäng MacBook Pro display. Flytta musen eller trycka på en tangent på USB-tangentbord, den externa skärmen fungerar nu som primär bildskärm.

Återupptagande av Display

10 Öppna menyn "Apple" och välj "Sleep" alternativet. Vänta MacBook Pro i viloläge.

11 Stäng av den externa bildskärmen. Koppla bort Mini Displayport-adapter från MacBook Pro.

12 Öppna MacBook Pro display. Flytta musen eller trycka på en knapp för att väcka den bärbara datorn från viloläge.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com