Varför man använder en Registry Cleaner

January 19

Registret i Windows operativsystem är en databas-liknande program som lagrar information om din dator, program i systemet och eventuella ändringar som gjorts på datorn. Med tiden registret kan bli skadad och fel kan uppstå. Tecken på problem i registret omfattar en långsam körande system, olika fel och datorn fryser. En Registry Cleaner är ett program för att reparera registret problem och återställa systemet till en bättre arbetsmiljö tillstånd.

Ta bort gamla programmet Referenser

Den främsta anledningen att använda en Registry Cleaner är att ta bort information om program som har avinstalle eller ändrats från ditt system. När ett program tas bort eller ändras, ibland förare och andra fragment kommer att finnas kvar i ditt register och detta kommer korrupta filen. Fel och problem med systemet börjar med en korrupt registerfil.

Förbättra den totala datorns hastighet

Det andra skälet för att använda ett register renare är att minska den totala storleken på registerfilen. En stor registerfil tar längre tid att ladda och detta gör Windows operativsystem köra långsamt. Efter registret storlek minskas, kommer du att märka en ökning av systemets hastighet i båda programmen lastning och löpning.

Registret städare Skapa en säkerhetskopia av registret

Efter en Registry Cleaner har skannat ditt system och repar några problem, är en säkerhetskopia av systemets registerfil utförs. Detta är ytterligare ett skäl till att använda ett register renare. Den säkerhetskopian är användbart om du behöver för att återställa din registerfil senare eller ångra alla ändringar som görs i systemet. De flesta registret städare har denna säkerhetskopieringen på plats.

Inkludera en registret rengöring med Disk Clean Up

En registret rengöring bör vara en del av "Disk Clean Up" på ditt system. Dessa två hjälpprogram kommer att hålla systemet igång effektivt och bidra till att förebygga fel i Windows.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com