Hur man gör en resa broschyr på Word

March 7

Microsoft Word är en populär ordbehandlingsprogram program, och används flitigt över hela världen. Med sina många funktioner, kan Word användas för att göra en resa broschyr som kan vara så enkelt eller så komplicerat som du vill. När din broschyr är i Word kan du få det tryckt, förvandlas till en PDF eller skickas som en Word-fil, vilket gör den idealisk för flera användningsområden och överföringsmetoder.

Instruktioner

1 Samla bilder och text. Eftersom du skapar en resa broschyr, är det troligt att du kommer att använda många bilder för att locka läsare att besöka destinationen eller välja resetjänster. Välj bilder som kommer att engagera läsarna och skriva text som är lätt att läsa. Samla alla dina text- och bildfiler till en mapp för att underlätta att placera i ett Word-broschyr.

2 Välj en mall. Det enklaste sättet att starta en broschyr är att börja med en av Word inbyggda mallar. För att hitta en mall, öppna Word och välja broschyrer från avsnittet Affärs former av Projektgalleriet. Om Projektgalleriet inte startar när du öppnar Word kan du hitta den i Arkiv-menyn. Välj en av de broschyr mallar; oroa dig inte om du inte gillar designen. Mallar är användbara eftersom de har utskriftsmarginaler och veck redan inbyggd överväga att välja en mall som antyder reser eller en som väcker känslan av din destination eller tjänster -. Ljusa, tropiska färger för stranddestinationer, eller kartor för allmänna resebroschyrer.

3 Använd broschyr guiden. När du väljer en mall, kommer du också se broschyr guiden som gör att du kan ändra innehåll, layout och tema. Detta är idealiskt för nybörjare Word-användare. Kom ihåg att du alltid kan ändra något senare om du inte gillar det. Om du vill använda guiden, klicka på olika alternativ och se hur din broschyr ändras. I avsnittet Innehåll, kan du fylla i formulärfälten med din resa broschyr text.

4 Anpassa broschyren för hand. Om du föredrar att ändra färger, typsnitt och grafik på egen hand, slå helt enkelt "Spara" och "Exit" för att stänga guiden. Använd sedan musen för att klicka objekt. Du kan flytta dem genom att klicka, hålla och dra objektet. För att ändra färger, använd alternativen i färgerna, vikter, och palett fyllningar. Om du vill redigera teckenstorlek, färger och typsnitt, använder paletten Font. Word kan du ångra en åtgärd - att göra det, helt enkelt välja Ångra i menyn Redigera.

5 Placera dina bilder och text. Om du vill infoga dina bilder, gå till "Infoga> Bild> Från fil." Detta kommer att ta upp ett Finder-fönster. Leta reda på bildfilen och tryck på "Infoga" -knappen. Fotot visas i dokumentet, och du kan justera storleken som du önskar. För att lägga till text, helt enkelt kopiera den från den ursprungliga filen och klistra in den på din Word broschyr med "Ctrl + C" för att kopiera för att markera text och "Ctrl + V" för att klistra in det när du har placerat markören i din resa broschyr fil .

6 Justera layouten och granska din broschyr. Eftersom din broschyr behandlar resor, är det viktigt att läsarna har en balans mellan informativ text och suggestiva bilder. Justera din broschyr innehåll så att bilderna är nära den text som beskriver dem. Vara säker på att du inte sätter bilder eller text mer än en halv tum från kanten, eller så kan de avskurna i utskrift. Läs din text för att se till att detaljerna rese är tydliga och täcka de nödvändiga fakta, och se till att ge en webbplats eller telefonnummer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com