Hur storleksändra bilder för AIM

October 4

AOL Instant Messenger låter dig ladda upp en bild och använda den som "kontaktsymbol" eller "avatar", som representerar dig i online meddelanden. När en annan person har en konversation med dig på AIM, kommer de att se den här bilden. AIM kompis ikoner är mycket liten: bara 48 av 48 bildpunkter. De flesta bilderna är mycket större än så; men du kan ändra storlek på en stor bild genom att överföra den till en online bildstorleksändring verktyg.

Instruktioner

1 Navigera till Resizr webbplats (se Resurser). Klicka på knappen "Välj fil", sedan använda filhanterare fönstret för att navigera till den bild som du vill ändra storlek för AIM. Dubbelklicka på bilden för att återvända till Resizr, klicka sedan på "Överför bild" -knappen. Detta kommer att öppna en ny sida som visar fullstor version av bilden. Ange "48" i både "Bredd" och "Höjd" lådor, klicka sedan på "storlek på bilden." Högerklicka på bilden och välj "Spara bild som" för att spara bilden på datorn.

2 Använd PicResize att ändra storlek på bilder för AIM (se Resurser). Klicka på knappen "Välj fil", sedan använda filhanterare fönstret för att öppna bilden. Dubbelklicka på bilden och klicka sedan på knappen "Fortsätt". Rulla ner till "Ändra storlek på bild" avsnittet längst ned på sidan. Klicka på rullgardinsmenyn och välj "Anpassad storlek." Klicka på rullgardinsmenyerna bredvid både "Bredd" och "höjd" och välj "Pixels". Ange "48" i båda rutorna och klicka sedan på "Jag är klar, ändra storleken på min bild" för att ändra storlek på bilden för AIM. Klicka på "Spara till disk" i det nya fönstret för att spara bilden.

3 Ändra storlek på bilder för AIM använder Krymp Bilder (se Resurser). Klicka på knappen "Välj fil" och sedan dubbelklicka på den bild du vill ändra storlek på det fönster som öppnas. Ange "48" i rutan bredvid "Ange Avatar storlek" och sedan klicka på "Ändra storlek" -knappen. Högerklicka på bilden i det nya fönstret och välj "Spara bild som" för att spara bilden på din hårddisk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com