Hur man laddar ner Corel Wordperfect blixt gratis

October 4

Corels Wordperfect Blixt är i beta form vid denna tidpunkt. De filer som finns är en anteckningar verktyg för att förbättra kopiera information från ordbehandlare och e-filer. Programmet även kopior grafiska bilder. En betraktare öppnar PDF, Wordperfect och Microsoft Word-filer. Betaversionen levereras med ett 200MB lagringskonto.

Instruktioner

1 Gå till Corel.com webbplats. Markera fliken "produkter". En rullgardinsmeny visas. Välj "Office Suite." Nu väljer "Corel Word Perfect Lightning."

2 Ta dig tid att läsa informationen om Corel Word Perfect Lightning. Se till att det är en produkt som du vill installera på din dator.

3 Klicka på "Hämta" -knappen. Om datorn är ansluten till ett nätverk kan du behöva få administrativa tillstånd, eller logga in som administratör. Som tar dig till en skärm som ger dig ungefärliga nedladdningstider. Nära botten på skärmen, klicka på "Download".

4 Anger att du vill spara filen. Windows frågar dig var du vill ladda ner filen. Välj önskad plats. Klicka på "Spara".

5 När nedladdningen är klar, välj "Öppna mapp." Var noga med att stänga alla öppna program innan du börjar installationen. Dubbelklicka på "Word Perfect Blixt Installer Setup.exe" filen i den mapp där du valde att spara det.

6 Läs och acceptera villkoren i Corel Wordperfect blixt licensavtal. Ta standardalternativet för att slutföra installationen av programmet om du inte vill göra en anpassad installation. När du kommer till den sista skärmen, klicka på "Finish."

7 Läs sex sidor "komma igång" riktningar som Corel ger. Du kan hitta många sätt att använda denna nya produkt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com