Hur man tar bort Microsoft Outlook

February 5

För dem som tycker Microsoft Outlook för att vara onödigt, att bli av programmet kan kännas som det är svårare än det egentligen är. Det finns tre metoder att denna process kommer att gå över. Denna process visar också hur du avinstallerar Outlook utan att avinstallera andra program du har installerat med Microsoft Office.

Instruktioner

Ta bort Outlook Genom Lägg till / ta bort program

1 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen." Från Manöverpanelens fönster, dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" -ikonen.

2 Bläddra nedåt i listan över program tills du ser noteringen för Microsoft Office, och klicka en gång på det. (Det kan säga "Professional Edition 2003" eller vilken version du har installerat.) Klicka sedan på knappen "Change".

3 Härnäst kommer du att se ett fönster pop-up för Microsoft Office Setup. Välj prick på "Lägg till eller ta bort funktioner."

4 Avmarkera rutan för Microsoft Outlook och klicka på "Uppdatera". Installationen kommer då att börja bearbeta avlägsnandet från systemet.

Ta bort Outlook Genom guiden Windows-komponenter

5 Klicka på "Start" och välj "Kontrollpanelen." Från Kontrollpanelen, dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program" -ikonen.

6 När fönstret dyker upp, klicka på ikonen "Lägg till / ta bort Windows-komponenter" till höger i fönstret. Guiden Windows-komponenter visas.

7 Rulla nedåt i listan över komponenter upp till Outlook Express. Avmarkera rutan bredvid ikonen och klicka på "Nästa".

8 Klicka på "Avsluta" när processen är klar.

Hur man tar bort dolda Outlook-filer

9 För att utföra denna process, måste du tillåta Windows att visa dolda filer och mappar. För att göra detta, öppna en mapp och klicka på knappen "Verktyg". Under fliken Visning i Mappalternativ, rulla ner Advanced listan tills du ser "Dolda filer och mappar." Placera prick på "Visa dolda filer och mappar." (Om du vill ångra detta senare, följ samma steg och placera punkten tillbaka på "Visa inte dolda filer och mappar.")

10 När du kan se dolda filer, öppna en annan mapp och skriv "C: \ Documents and Settings \% användarnamn% \ Lokala inställningar \ Application Data \ Microsoft" i adressfältet, och tryck på ". Enter" Detta kommer att öppna mappen där de dolda Outlook-filer finns (% username% är namnet på administratören eller användare på datorn till exempel, om ditt namn är John Doe, skriver du "C:.. \ Documents and Settings \ John Doe \ Lokala inställningar \ Application Data \ Microsoft. ")

11 Klicka på Outlook-mappen och ta bort den. Kontrollera Office-mappen och eftersom det kan finnas Outlook-filer i det också. Om det finns några, ta bort dem.

Tips

  • Vad dessa steg tillhandahåller är ett sätt att bli av med Microsoft Outlook till den punkt där det inte kommer att vara din standard e-postklient, raderar nästan alla installationsfilerna, och rensar upp någon behövs diskutrymme. För andra versioner av Outlook och Windows, se Microsofts support länkar för mer information.
  • Outlook är ett av de program som, även om du inte har Microsoft Office, kan fortfarande installeras när du köper en kopia av Windows. Det finns filer som finns i "Windows" -mappen, men radera dem rekommenderas inte om du senare vill installera Outlook.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com