Hur man använder Python med WAMP

May 20

Mer än 65 procent av webbplatser på Internet kör Apache och Apache på Windows är en gemensam plattform för utvecklingen av Internet. Använda Python är inte lika vanligt som att använda Perl eller PHP i en WAMP installation, dock. Kör Python med en WAMP stack genom WSGI till standardgränssnittet köra Python webbapplikationer.

Instruktioner

1 Ladda mod_wsgi från Modwsgi webbplats. Välj Windows binära nedladdning som matchar den version av din servers Python installation.

2 Flytta den nedladdade modulen till Apache moduler katalogen. Detta är vanligtvis "C: \ Program Files \ Apache Software Foundation \ apache2.2 \ moduler."

3 Byt namn på modulfil till "mod_wsgi.so" och spara den.

4 Lägg raden "Load wsgi_module moduler / mod_wsgi.so" efter den andra Load kommandon i början av "httpd.conf filen" i "conf" underkatalog i din Apache installationen för att ladda modulen.

5 Starta om Apache tjänsten med Apache Service Monitor.

6 Lägg till "WSGIScriptAlias ​​/ <path>" till din "httpd.conf" fil. Ersätt <sökväg> med hela sökvägen till en Python WSGI ansökan att montera ansökan som i följande exempel. Du kan ändra "/" till en annan webbadress, om så önskas, såsom "/ blogg" eller "/ wiki."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com