Hur en Skapa signatur block på E

May 28

Hur en Skapa signatur block på E


En signatur block är ett block av text bifogas automatiskt längst ned i ett e-postmeddelande, vanligen bestående av en eller flera rader som innehåller kortfattad information om författaren av meddelandet. En bra signatur block kan göra ett e-postmeddelande ser mer professionell och spara dig besväret att åter skriva gemensam information som du vill inkludera i de flesta eller alla dina e-postmeddelanden.

Instruktioner

1 Öppna e-postklient och logga in på ditt konto.

2 Välj "Alternativ", "Inställningar" eller "Inställningar" och sedan "E-post Signatur." (Rätt menyn beror på din e-postklient.)

3 Fyll i den tomma textrutan med den information som du vill ska visas i din signatur. Hålla sig till en grundläggande typsnitt och format som kommer att underteckna ditt meddelande fattat snarare än distrahera läsarna från ditt meddelande.

4 Bestäm om din signatur block är för yrkesmässig användning, personligt bruk eller båda. Inkludera kontaktinformation såsom namn, titel, telefonnummer, e-postadress eller ägs URL platser (i förekommande fall) i näringslivet signaturblock. Lägg en offert, bild eller länk till favorit URL platser i block personliga signatur.

5 Välj "Automatic" funktion som kommer att inkludera signatur på varje utgående meddelande.

6 Kontrollera din signatur genom att skicka ett mail till dig själv. Gör eventuella ändringar genom att återvända tillbaka till "Alternativ".

Tips

  • Uppdatera din signaturinformation när som helst genom att helt enkelt gå tillbaka till "Alternativ" och ta bort eller lägga till text.
  • Den information som du delar kan eventuellt vidarebefordras och ses av andra än den ursprungliga mottagaren människor, så du vill vara säker på att det är lämpligt och professionell, särskilt om det används främst för företag e-post.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com