Hur man bygger en flamma verkställer

May 23

Hur man bygger en flamma verkställer


Från brinnande byggnader brinnande ord, flamma effekter är viktiga i varje grafisk designer verktygslåda. Det finns många sätt att skapa brandeffekter i Photoshop. Några av dem arbetar endast med text, andra arbetar bara med vissa typer av objekt. Denna teknik fungerar med alla väldefinierad form. Som med alla Photoshop tutorial, det bästa sättet att lära sig denna teknik är att öppna din egen kopia av Photoshop och följ anvisningarna.

Instruktioner

1 Välj din "Bakgrund" lagret och fyll den med helt svart.

2 Skapa en kopia av det lager som du vill sätta eld på. Om ditt objekt är spridda över flera lager, skapa en komprimerad version av det lagret genom att skapa ett nytt lager sedan trycka "CTRL + ALT + SHIFT + S." Stäng av alla andra lager förutom din bakgrund.

3 Välj objekt och fylla den med vitt. Vid det här laget bör du ha en svart bakgrund med ett vitt föremål överlagras ovanpå det.

4 Gå till "Bild> Rotera Canvas> 90 grader CW" (medurs).

5 Välj din vita objekt. Gå till "Filter> Stilisera> Wind." Välj "vänster till höger." Upprepa filtret några gånger tills vitt föremål har långa "whiskers" sticker ut det.

6 Gå till "Bild> Rotera Canvas> 90 grader CCW" (moturs) för att slå din bild höger sida upp igen.

7 Gå till "Filter> Gör flytande." Använd Gör flytande verktyg för att göra morrhår böja och flimmer som eld. Gör längd och vinklar oregelbunden så det ser ut som riktiga flamma.

8 Färg dina flammor. Det finns många sätt att göra detta. Till exempel, justera Nyans / Mättnad genom att klicka på "CTRL + U" eller använda färgade borstar genom att låsa insynen i lagret och målar över det.

9 Slå ihop alla dina lager och tillämpa några lagermasker som du har skapat i processen. Använd en "Lighten" filter för att lägga till flamman tillbaka till det ursprungliga objektet. Detta kommer att rensa ut den svarta bakgrunden så att du ser bara lågorna. Använd lagermasker för att dölja alla områden av lågan som du inte vill visa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com