Hur man bränner MP3 till DVD-skiva med hjälp av Nero Start Essentials

September 4

Hur man bränner MP3 till DVD-skiva med hjälp av Nero Start Essentials


Att göra en säkerhetskopia av dina MP3-filer från datorn till en extern lagringsenhet såsom en DVD-skiva kommer att förbereda dig för oväntade dataförluster om datorn kraschade. Bränna MP3-filer till en DVD är mycket lätt att använda en DVD-brännare programvara. I denna artikel kommer jag att visa dig hur man gör det med hjälp av Nero Essentials. Här är hur:

Instruktioner

1 Öppna Nero Start Essentials-programmet. När programvaran läses, kommer du att få se uppgift alternativ. Klicka på listrutan på den övre delen av fönstret. Välj "DVD".

2 Det finns ikoner på botten av listrutan. Gå till den tredje ikonen från vänster som säger "Audio" och klicka sedan på "Skapa Jukebox DVD" alternativet. Detta gör att du kan skapa en dataskiva från dina ljudfiler (i detta fall MP3-filer som är lagrade i datorn), som kan spelas upp på datorn och på DVD-spelare som har stöd för MP3-ljudformat.

3 Lägg till MP3-filer som du vill bränna genom att klicka på knappen "Lägg till". "Lägg till filer och mappar" dialogrutan kommer att dyka upp. Bläddra bland filerna du vill lägga till. Lägg märke till på botten av fönstret, det finns en mätare på hur många filer du kan lägga till innan det maximala antalet MP3-filer för att bränna. När du är klar med att lägga filerna, klicka på "Nästa" -knappen.

4 Du kommer att krävas för att ställa in slutbränningsinställningarna. Namnge DVD-skiva som du vill bränna och ange antalet kopior du vill göra. Sätt en tom inspelningsbar DVD-skiva i datorns enhet och klicka sedan på "Burn" för att fortsätta.

5 Beroende på datorns hastighet, kan bränningen ta flera minuter. När du är klar, märka DVD-skivan och förvara den på ett säkert ställe.

Tips

  • Stäng andra program som körs på datorn för att påskynda skivbränning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com