Hur du placerar droid program på nookcolor

March 16

Hur du placerar droid program på nookcolor


Din Nook och Nookcolor använder operativsystemet Android. Detta är samma system som finns på Droid telefoner. Som ett resultat, kan du installera någon Droid program på din Nookcolor. Barnes and Noble har låst ner Nook så det verkar som om du är begränsad till de applikationer det ger, men det finns ett sätt att kringgå detta och i princip förvandla din Nookcolor till en mini tablett dator med ett fritt operativsystem.

Instruktioner

1 Uppgradera din Nookcolor till version 1.0.1. Den version du har är under fliken "Inställningar". Välj "Device info" för att hitta version. Kontrollera om nya Barnes and Noble innehåll, och enheten bör uppgradera automatiskt. Alternativt, ladda ner uppgraderingen till datorn och dra den till Nook med hjälp av USB-kabeln.

2 Skapa en skivavbild på ett microSD-kort genom att ladda ner auto-rooter-2.12.25.img.zip filen från NookDevs webbplats (se Referenser) och packa filen.

3 Anslut ett microSD-kort i datorn. Se till att den är tom, eftersom du kommer att behöva formatera om den, och detta kommer att ta bort alla data på kortet.

4 Ladda win32diskimager-release-0.1-r15-win32.zip filen från Kubuntu webbplats (se Referenser). Packa upp filen på din dator. Dubbelklicka på win32diskimager.exe filen.

5 Bläddra i auto-rooter-2.12.25.img.zip filen och välj den.

6 För Device väljer enhetsbokstaven för microSD-kort.

7 Klicka på "Skriv". När den är klar, välj "Exit".

8 Koppla ur och stänga av Nookcolor.

9 Installera microSD-kort i Nookcolor genom att vända över enheten och öppna microSD-kortplats i den stympade hörn. Se till att du rada upp stiften och tryck in den tills den klickar och stäng panelen.

10 Anslut Nookcolor till datorn med en USB-kabel och slå på den. Det kommer att ta några minuter att slutföra uppstart. Avbryta eventuella varningar som dyker upp. Efter uppstart, bort microSD-kortet. Hoppa tecken trappor samt.

11 Enheten kommer att be dig att aktivera platstjänster. Gör det här.

12 Anslut till en Wi-Fi-nätverk. På navigeringsfältet, välj "Extra". Välj "YouTube." Välj "Meny". Välj "Min kanal". Välj "Lägg till konto". Ange ditt Gmail-användarnamn och lösenord, som nu också ditt YouTube användarnamn och lösenord. Välj "Logga in".

13 Avsluta YouTube genom att trycka på "Home" -knappen. Från startmenyn, välj "Extra" och sedan "Gmail". Välj "Konton" och sedan "Lägg till konto". Tryck på Googles logotyp och välj "Nästa". Logga in, och Gmail ska försöka att synkronisera. Om inte, är det OK.

14 På fliken Extras, välj "marknaden" och accepterar användarvillkoren. Utforska Nookcolor Tools. Se till att "Tillåt icke-Market Apps" kryssrutan fylls i. Du kan nu bläddra och lägga till någon av de program som du vill.

15 Om du bestämmer du vill ångra förstärkning och återställa Nookcolor till det normala, kan du avregistrera enheten och återställa den till fabriksinställningarna under fliken Inställningar. Du kan sedan registrera din enhet, och det kommer att åter ladda ner alla dina böcker.

Tips

  • NookDevs har en lista över kända app frågor. YouTube är känt för att ha några problem för vissa användare. Följ dess riktningar för att ladda ner Titan Backup app. Det har också utmärkta artiklar om felsökning före och efter förstärkning.
  • Efter detta förfarande kommer garantin ogiltig. Du kan alltid ställa in maskinen till fabriksinställningarna. Fortsätt på egen risk.
  • Se till att din Nookcolor debiteras innan du kör dessa förfaranden. Strömavbrott under förstärkning eller uppgradering kan få katastrofala följder.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com