Hur man laddar ner Internet Explorer för Mac

April 21

Hur man laddar ner Internet Explorer för Mac


När standardwebbläsaren oavsett plattform, har Internet Explorer (IE) förlorade fördel med Mac-användare, eftersom de tenderar att använda Apples Safari eller Mozilla Firefox webbläsare. För att ytterligare komplicera saken, Microsoft gjorde impopulära beslut att avbryta Internet Explorer för Mac 2003 och rensas den från sin webbplats permanent under 2006. IE är fortfarande en fungerande alternativ för att surfa, och trots det faktum att dess funktionalitet minskar varje gång en ny säkerhetsåtgärd är aktiverad på webbplatser, behåller en lojal kultstatus bland Mac-användare.

Instruktioner

1 Förstå att Microsoft effektivt har förkastat IE för Mac. Även om du installera en kopia av Explorer för Mac, kan du få problem att komma åt webbplatser som kräver autentisering, använda lösenord eller använda någon form av säker kryptering.

2 Leta webbplatser som är specialiserade på äldre program för Mac. Några av dessa platser är digg.com, pure-mac.com och wareseeker.com, men dessa typer av platser tenderar att komma och gå på en regelbunden basis.

3 Klicka på länken Hämta nu när du har hittat en webbplats som har IE för Mac. Se till att du hämtar den senaste versionen, 5.2.3.

4 Dubbelklicka på DMG-filen på skrivbordet när nedladdningen är klar. Dubbelklicka sedan på installationsprogrammet och följ instruktionerna för att installera programvaran. Du måste ange administratörslösenordet för att fortsätta.

5 Räkna inte med att kunna få stöd eller uppgradera din IE, och när du är på version 5.2.3, du är på egen hand. Som tidigare nämnts, har Microsoft avskurna allt stöd för IE Mac, vilket tyder på användarna migrera till Safari, Apples webbläsarprogram.

Tips

  • Om du äntligen gråta farbror och bestämmer sig för att gå vidare till Firefox eller Safari, kommer du att kunna importera bokmärken och andra inställningar, undvika en långdragen omkonfigurering process.
  • Varje dag blir IE mindre och mindre funktionella, så ha detta i åtanke.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com