Facebooks Share Link Alternativ

July 19

Facebook väggar är ett sätt för användare att ansluta med sina vänner, grupper och andra sidor genom att skriva uppdateringar, dela länkar och ladda upp bilder. Facebook inlägg kommer automatiskt konvertera till en särskild visualisering och gränssnitt, beroende på vilken typ av innehåll du vill dela.

Grundläggande länkar och artiklar

När du lägger upp en länk till en artikel eller blogginlägg på en annan webbplats, kommer Facebook att använda bilder från länken för att generera en lista över bilderna för att inkludera i anslutning till inlägg på din vägg. Du kan bläddra igenom de tillgängliga miniatyr med pilarna under miniatyrbilder, eller så kan du välja att inkludera någon miniatyr. Dessutom, för vissa artiklar kommer Facebook inkluderar en förhandsvisning av texten i artikeln, visas under rubriken av länken.

Bilder och andra bild Länkar

Skicka en direktlänk till en bild, och Facebook kommer att generera en miniatyrbild av den bilden. Detta ingår bredvid webbadressen i inlägget på Facebook vägg. Animerade GIF visas som stillbilder, som måste klickas för att visa hela animation.

videolänkar

Vissa videosajter har automatisk Facebook skript som kommer att bädda in en unik aktör för betraktaren att njuta av video i Facebook-inlägg. YouTube, Vimeo, Metacafe och flera andra videosajter ge dessa spelare, men det finns inget sätt att avgöra om spelaren ingår tills du faktiskt skicka länken. Videospelaren är tillgänglig om du ser en blå play-knappen i mitten av videon miniatyr bredvid inlägget.

MP3 Länkar

Facebook har också en ljudspelare, för inlägg som länkar direkt till en MP3-fil. Spelaren kommer inte att aktiveras genom att länka till en artikel eller blogginlägg som innehåller låten; du måste bifoga en direktlänk till MP3-filen själv. När filen har fästs, kan du redigera artistnamn och albumtitel genom att klicka på angivna textfält. När du lägga upp MP3, kommer posten att konvertera till Facebook ljudspelare, med en blå play-knappen för att lyssna inom Facebook-inlägg.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com