Hur man installerar Acrobat 8 ​​i Terminal Services

August 9

Hur man installerar Acrobat 8 ​​i Terminal Services


Terminaltjänster är en av de applikationer som skapats av Microsoft för att tillåta användare en länk till data via en fjärrskrivbords över ett nätverk. Du kan använda den för att göra Windows-program tillgängliga för fjärrklientdatorerna och du kan kontrollera uppgifterna på maskinen på distans kör Terminal Services. Dessutom kan du använda den för att installera och driftsätta applikationer från en central server. Acrobat 8 ​​är ett program som skapats av Adobe för att göra det möjligt för användare att läsa, skapa och redigera PDF-filer. Installera Acrobat 8 ​​i terminaltjänster kräver några steg.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen." Hit "Lägg till eller ta bort program."

2 Sätt in CD om du installerar från en CD och klicka på "Install". Klicka på "Nästa" och sedan "Bläddra" för att hitta Acrobat 8 ​​filen om du laddar ner den från nätverket. Vänta tills att slutföra installationen. Klicka på "Finish." Starta din server om det behövs.

3 Kontrollera att installationen slutfördes. Klicka på "Start". Välj "Alla program" och "Tillbehör" slog sedan "Kommunikation" och "Anslutning till fjärrskrivbord."

4 Skriv in namnet på den server du vill ansluta till. Klicka på "Anslut". Logga in på din server och öppna Acrobat 8 ​​i terminaltjänster.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com