Hur man lyssnar på radio online kust till kust

October 11

Hur man lyssnar på radio online kust till kust


Coast to Coast AM är en populär syndikerad sena radioprogram värd George Noory. De flesta av de visar diskutera paranormala fenomen, det ockulta, konspirationsteorier, ufon och andra relaterade ämnen. Det är en uppmaning in show som ägnar en betydande mängd samtalstid att höra berättelser från lyssnare, som ofta är ganska passionerade. Även Coast to Coast syndikerad och kan avlyssnas till hela Nordamerika, lyssna på showen online kan lyssnaren höra äldre episoder, pausa showen, och lyssna till dagens sändning vid en tidpunkt de själva väljer.

Instruktioner

1 Öppna webbläsaren genom att dubbelklicka på ikonen i mappen "Program".

2 Fyll kust till kust AM hemsida.

3 Klicka på någon av länkarna under "Senaste Show" i rutan till höger på sidan. Det finns länkar för showen i Realplayer och Windows Media Player-format, med vardera tillhandahålls i en hög kvalitet version för personer med snabbare ( "hög bandbredd") anslutningar och en lägre kvalitet version för långsammare sådana. Genom att klicka på Realplayer showen kommer att ladda show i din webbläsare, samtidigt som du klickar på Windows Media Player länk öppnas separat Windows Media Player och spela upp den därifrån. Du kan även klicka på "iTunes Podcast." Detta kommer att ladda ner en MP3-kopia av showen som du kan spela i iTunes och överför till en bärbar MP3-spelare.

4 Klicka på "Play" i din webbläsare, Windows Media Player eller iTunes för att lyssna till showen. Du kan klicka på "Paus" när som helst för att stoppa den.

5 Lyssna på äldre episoder genom att klicka på länken "Visa arkiv". På sidan som kommer upp, klicka på titeln av någon show du vill lyssna på och klicka sedan på det format du vill höra det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com