Hur man kör Spyware Doctor i felsäkert läge

October 16

Spyware Doctor är ett säkerhetsverktyg som utvecklats av PC Tools. Det gör att du kan söka efter och ta bort skadliga spionprogram såsom cookies och irriterande verktygsfält som orsakar systemproblem, såsom att sakta ner din webbläsare. Om du har svårt att köra Spyware Doctor, kan det vara bra att köra den i felsäkert läge. Felsäkert läge är avsedd för dator felsökning och reparation eftersom det tillåter endast nödvändiga program och drivrutiner för att köra.

Instruktioner

1 Köpa en licens för Spyware Doctor om du använder en testversion (se Resurser). Demoversionen kommer inte att ta bort infektioner.

2 Rensa webbhistoriken om du använder Internet Explorer. För att göra detta, klicka på "Säkerhet" knappen i din webbläsare och klicka på "Ta bort webbhistorik." Ett nytt fönster lanserar. Välj historiken du vill ta bort och klicka på "Ta bort".

3 Starta om datorn. Tryck på "F8" knappen upprepade gånger innan Windows återupptar att lansera "Avancerade startalternativ" skärm.

4 Välj "Felsäkert läge med nätverk" och tryck på "Enter". Om du uppmanas att ange administratörslösenordet för att logga in på Windows i felsäkert läge.

5 Starta Spyware Doctor och klicka på "Start Scan" -knappen i den vänstra rutan.

6 Välj "Full Scan" och klicka sedan på "Sök nu." Spyware Doctor skannar din dator för skadliga filer. Det kan ta flera minuter för skanningen att slutföra. När genomsökningen är klar, markera och ta bort alla upptäckta infektioner.

7 Stäng Spyware Doctor och starta om datorn för att slutföra processen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com