Lägga till IPA till iTunes

October 19

Lägga till IPA till iTunes


Alla Apples bärbara mediaspelare som kör iOS operativsystemet kan spela program, som har IPA förlängning. Du kan ladda ner en app från Apples App Store direkt till iPod touch, iPhone eller iPad via Wi-Fi, och sedan lägga till appen till iTunes på din dator. Du kan också lägga till program till iTunes genom att hämta dem från App Store till datorn och sedan överföra appar till din bärbara enheten via en USB-kabel.

Instruktioner

1 Tryck på "Home" -knappen på din iPad, iPhone eller iPod touch, som ligger under enhetens beröringskänsliga displayen.

2 Tryck på "App Store" -ikonen på enhetens startskärm.

3 Tryck på "Kategorier" eller "Dagens" för att bläddra igenom appar. Om du vill söka efter appar, klicka på "Sök" sedan skriva in ett sökord och tryck sedan på "Sök". Tryck på namnet på ett program från listan med sökresultat. Tryck på pris eller ordet "gratis" bredvid namnet på en app, sedan på "Install" och skriv sedan in ditt Apple-ID när du blir ombedd. De apphämtningar till din enhet. Du kan säkerhetskopiera programmet på datorn genom att lägga till iTunes.

4 Starta iTunes på datorn. Klicka på "App Store" längst upp i iTunes-fönstret. Klicka på en kategori för att bläddra igenom appar. Skriv ett sökord i sökrutan högst upp i iTunes-fönstret och tryck på "Enter" på datorns tangentbord om du vill söka efter appar då.

5 Klicka på namnet på ett program för att läsa information om det. Klicka på priset eller ordet "gratis" och sedan skriva in ditt Apple-ID vid prompten för att ladda ner appen och lägga den till iTunes.

6 Ansluta enheten till en USB-port på datorn när du vill kopiera program över till iTunes.

7 Klicka på namnet på enheten i den vänstra rutan i iTunes-fönstret. Klicka på "Apps" fliken högst upp i fönstret. Klicka på "Sync Apps" kryssrutan och klicka sedan på "Sync" för att kopiera program i iTunes som du tidigare hade hämtat till enheten.

8 Klicka på "Apps" under biblioteket i det vänstra fönstret i iTunes-fönstret för att se vilka program du har hämtat från App Store eller kopieras över från enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com