Hur du ansluter en dator till hög hastighet kabel

March 2

Kabel Internet erbjuder några av de snabbaste Internet hastigheter tillgängliga. Istället för att gå igenom en lokal teleoperatör för den tjänst du kontaktar en kabel-tv-servicecenter och antingen köpa den månatliga alternativ eller lägga den i din nuvarande kabel räkningen. Detta ger dig möjlighet att hålla både kabel och Internet på samma faktura.

Instruktioner

1 Anslut koaxialkabeln i vägg porten i ditt hem. Detta är där kabeln Internet-anslutningen går in i huset.

2 Anslut den andra änden av kabeln till "In" på baksidan av kabelmodemet. Modemet tillhandahålls av kabelnätet; Men, kan du köpa din egen från de flesta elektronikaffärer.

3 Sätt i Ethernet-kabeln i en av de "Out" portar på din Internet-modem, anslut sedan den andra änden av kabeln till "WAN" port på datorn.

4 Titta på botten av den höga hastigheten Internet modem och hitta den åtkomstadress för modemet. Öppna webbläsaren och skriv in adressen i. I ett ögonblick aktiverings sidan laddas. Följ korta uppsättning uppmaningarna för att aktivera modemet. Stänga webbläsaren sedan ladda upp den igen. Du är nu inställd på att börja använda din kabel höghastighetsinternet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com