Hur får studentrabatt på Apple Store

June 30

Hur får studentrabatt på Apple Store


Studenter, lärare och administratörer, samt en anställd i en K till 12 skola, är berättigade till utbildningsrabatter via Apple Store. Även om rabatten inte kommer att spara dig tusentals dollar, kommer det att föra priset på många Apple-produkter ner. Till exempel, i mars 2010, ger utbildning rabatt $ 100 utanför en Macbook. Apple har en särskild webbplats för studenter och lärare vid läroanstalter. Studenten rabatt kan också gälla på din lokala Apple-butik (se tips).

Instruktioner

1 Besök Apple Student webbportal på Apple Store webbplatsen. För att få din studentrabatt, måste du beställer från den här delen av Apples webbplats.

2 Klicka på "Välj en högskola" under "Jag är en student." Skriv in namnet på din skola i sökrutan; tryck på "Sök" för att hitta din skola. Klicka på namnet på din skola och välj "Handla själv."

Om du inte kan hitta din skola, kontakta Apple på 1-800-692-7753.

3 Bläddra igenom Apple-produkter. Klicka på "Välj" för att visa en produkt. På produktsidan, ser du försäljningspriset och försäljningspriset med din studentrabatt. Klicka på "Lägg i varukorgen" när du är redo att beställa. Granska sammanfattningen och klicka på "Kassan nu."

4 Logga in med ditt iTunes eller Apple-ID, eller klicka på "Gäst kassan" om du inte har ett konto. Ange din leveransadress och välj betalningsmetod. Klicka på "Fortsätt" för att granska villkoren i din beställning, och klicka sedan på "Bekräfta Order".

Tips

  • Om du är intresserad av att köpa från en Apple-butik, kan du fortfarande att kunna få din studentrabatt. Apples butiker är oberoende, men de flesta (inte alla) har Apple studentrabatt. Kontakta din Apple-återförsäljare per telefon för att fråga om de erbjuder Apple studentrabatt. Fråga vad dokument (i förekommande fall) behövs. Du kan behöva ta in din studentlegitimation för att få rabatt.
  • Det finns kvantitetsgränser för student rabatt inköp. En Macbook, Desktop och Mac Mini kan vara order per läsår. Två programvarutitlar kan beställas under ett läsår. Det finns ingen gräns för iPod inköp.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com