Hur man behärska Photoshop

March 18

Hur man behärska Photoshop


Mastering Photoshop kan vara så komplicerat eller så enkelt som du vill att det ska vara; det är det som gör att lära sig Photoshop så intressant. Detta program kan vara den eviga lärande verktyg, där du aldrig sluta att upptäcka sätt att använda den, och det finns många olika inlärningsmetoder som hjälper dig att bemästra programmet. Du kan ta gratis klasser, prenumerera på videokurser, hyra en expert privatlärare eller ta en klass på ett lokalt universitet eller högskola. Oavsett vilken metod du väljer, om du verkligen vill behärska Photoshop, måste du använda en kombination av olika inlärningsmetoder, som Photoshop fortsätter att växa och nya sätt att använda det ständigt fram.

Instruktioner

1 Läs igenom Adobe Photoshop "Komma igång" handledning. Dessa guidar dig genom den grundläggande funktion av programmet och verktyg i den senaste Photoshop-version.

2 Ta en online Photoshop utbildning från webbplatser som Lynda, Kelby Training or Better Foto. Några av dessa webbplatser erbjuder ett månadsabonnemang, medan andra har en engångsavgift. Fördelen med dessa online-kurser är att de är i video inspelad format, vilket innebär att du kan ta en kurs som helst du vill och du kan upprepa en klass så ofta du behöver så att du förstår tekniken.

3 Komplett gratis online Photoshop tutorials från webbplatser som Photoshop Star, gratis Photoshop Tutorials eller Adobe Photoshop Tutorials. De flesta handledning kommer att specificera sin svårighetsgrad. Ju fler tutorials du deltar i, desto bättre kommer du att få på att använda Photoshop. Förvänta dig inte varje handledning för att slå ut perfekt, men du alltid kommer att få viktig information om användningen av Photoshop och intressanta effekter programmet kan uppnå.

4 Registrera och slutföra en Photoshop kurs eller grafiska program på ett lokalt universitet eller högskola. Det finns flera fortbildning klasser som involverar Photoshop. Dessa kan vara allt från några veckor till ett år eller två för en fullständig grafisk grad.

5 Kontrakt tjänster av en privat Photoshop handledare. Titta på universitets anslagstavlor, i lokal sekretessbelagda tidningen reklam eller online på handledning webbplatser som WizIQ eller handledare Teach.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com