Komma åt IncrediMail fjärr

March 21

IncrediMail är en e-postklient mycket som Microsoft Outlook som du kan använda för att läsa och svara på e-post. Eftersom IncrediMail är ett program och inte en e-posttjänst, måste du hämta och installera programmet på alla datorer som du vill fjärråtkomst till din e-post. Ladda ned och installera IncrediMail på fjärrdatorn är enkel, dock, och kan göras på cirka 10 minuter, förutsatt att du har den information som krävs för att logga in på ditt e-postkonto.

Instruktioner

1 Hämta IncrediMail till fjärrdatorn som du vill få tillgång till IncrediMail konto.

2 Dubbelklicka på installationsfilen för att starta installationen. Välj språk, acceptera licensavtalet och välj den plats där du vill installera programmet. Låt programmet att installera på fjärrdatorn.

3 Starta IncrediMail genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller genom att välja den från startmenyn.

4 Klicka på "Verktyg" och välj "E-postkonton." Ett nytt fönster visas.

5 Klicka på "Lägg till" och välj "Låt mig göra inställningar själv." Klicka på "Nästa".

6 Ange ditt namn och e-postadress i motsvarande fält. Klicka på "Nästa". Klicka på "Fortsätt" för att fortsätta konfigurera ditt konto manuellt.

7 Välj den inkommande e-postserver rullgardinsmenyn och välj antingen "POP3" eller "IMAP". Kontakta din Internet-leverantör om du är osäker.

8 Ingång inkommande och utgående e-postserver adress. Detta verkar ofta som "mail.ISP.com", där "ISP" är namnet på din Internetleverantör. Återigen, kontakta din operatör om du är osäker. Klicka på "Nästa".

9 Fyll i din IncrediMail e användarnamn och lösenord. Klicka på "Finish." Låt IncrediMail komma åt ditt konto.

10 Klicka på "OK" och sedan på "Close". Klicka på "Get Mail" -ikonen högst upp i programmet för att få tillgång till e-post.

Tips

  • För att upprätthålla e-postsäkerhet, inte fjärråtkomst till din IncrediMail konto från en offentlig dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com