Hur man fixar en iPhone

January 18

Apple iPhone infördes 2007 och har gått vidare till att bli en av de mest populära mobiltelefoner i världen. Även om det går oftast smidigt för de flesta användare, har vissa användare stött på problem med iPhone låsa upp och vägrar att starta. Lyckligtvis, det är oftast inte anledning till panik eller utbyte av iPhone som det finns en fri och enkel metod för att fastställa de flesta frysta iPhones.

Instruktioner

1 Koppla din iPhone från datorn. Lämnar den ansluten till en dator medan du gör en manuell återställning kan potentiellt orsaka skada av data och förlust.

2 Håll ner "Home" -knappen på framsidan av iPhone under sex sekunder eller mer. Släpp sedan knappen och iPhone bör starta. Om den inte gör det, att framsteg steg tre.

3 Håll ner "Home" och "Sleep / Wake" knapparna samtidigt i 10 sekunder. Detta kommer att orsaka en hård omstart av iPhone och standardstartskärmen ska visas inom en minut. Om detta inte fungerar, gå vidare till nästa steg.

4 Anslut din iPhone tillbaka till datorn och öppna iTunes.

5 Klicka på din iPhone och klicka sedan på "Sammanfattning" -fliken.

6 Klicka på "Återställ" för att återställa din iPhone till fabriksinställningarna. Observera att detta kommer att leda till att du förlorar alla textmeddelanden, program, kontakter, etc, på din iPhone, för att vara säker att klicka på "Ja" för att säkerhetskopiera data. Låt iPhone inkopplad när den utför restaurering.

7 Klicka på "Finish" för att slutföra återställningen framsteg. Koppla din iPhone.

Tips

  • Inte återställa iPhone utan att först försöka återställa den. För 90 procent av iPhone fryser, är lösningen så enkelt som en vanlig eller hård återställning, som inte orsakar att du förlorar data. Det är därför det är en bra idé att först försöka återställa iPhone innan du går igenom med en restaurering som kommer att orsaka att du förlorar data.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com