Hur felsöker jag en Emachine E19ts5w med LCD-skärm?

February 9

Alla datorskärmar är plug-and-play-enheter i Windows operativsystem. Eftersom Windows innehåller generiska drivrutiner som används för att automatiskt konfigurera skärmar, när du ansluter den till datorn omedelbart fungerar. Därför, om du upplever problem med LCD-bildskärm ansluten till din Emachine E19ts5w dator, betyder det att din skärm bildskärmsinställningar konfigureras felaktigt i Windows operativsystem.

Instruktioner

1 Högerklicka på skrivbordet.

2 Klicka på "Skärmupplösning."

3 Undersök alternativen i fönstret på skärmen. Denna information hänför sig till de aktuella inställningarna för LCD-skärmen som är ansluten till din eMachines dator. Om något hoppar genast ut på dig som felaktig, klicka på listrutan för att ändra inställningen.

4 Klicka på "Skärmupplösning" och kontrollera att inställningen anges som "rekommenderas" väljs. Den rekommenderade upplösningen är den högsta möjliga upplösning för din specifika skärm och är den som datorn behöver ställas in på för bästa bildkvalitet. Om det inte är markerat väljer det här alternativet.

5 Klicka på "Orientering". Om du inte har ställt in LCD-skärmen på sin sida, bör orienterings alternativet ställas in på "Landskap". Om den är inställd på "Porträtt", klicka på listrutan och välj "Landskap". Klicka på "Apply" för att bekräfta ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com