Så återskapar Hotmail e-post från en hårddisk

April 2

Så återskapar Hotmail e-post från en hårddisk


Om du har förlorat din Hotmail e-post, är något att tänka på att e-post lämnar vanligtvis ett spår av sig på din hårddisk. Med några knep och förslag, kan du ofta hitta det mesta av din e-post kvar på datorn någonstans. Om du har viktig information eller e-postmeddelanden som har försvunnit, finns det några saker som du kan prova i ett försök att återställa dem. Om du har provat alla dessa steg och fortfarande inte har hittat din e-post, kan Hotmail helpdesk laget brukar hjälpa dig att återställa det.

Instruktioner

1 Kontrollera papperskorgen på din dator. Med en systemkrasch, ibland dina Hotmail-meddelanden kan överföra till papperskorgen. Därifrån kan du återställa dem till din Hotmail eller så kan du kopiera och klistra in dem i dokument.

2 Gå till menyn "Start" och klicka sedan på "Sök". Skriv in e-postadresser, ämnesrader eller viktiga delar av information som du vet är i din saknas e-post. Sökfunktionen söker din hårddisk.

3 Ladda ner och kör ett e-återvinning verktyg, som den som anges i avsnittet i den här artikeln referenser. Hotmail kanske inte alltid fästa sig på din hårddisk, men om du använder en e-återvinning verktyg, kommer du att hitta någon e-post som har fäst sig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com