Hur man använder en USB-mus och bärbara datorns tangentbord med Windows Vista

February 24

Hur man använder en USB-mus och bärbara datorns tangentbord med Windows Vista


Lägga till en USB-mus och tangentbord till din bärbara dator kan vara ett bra sätt att öka funktionaliteten. Dessa kringutrustning kan vara särskilt användbart för att titta på DVD-skivor på din bärbara dator när du har anslutit datorn till en extern bildskärm. Du kan sedan styra videofunktioner med hjälp av musen och tangentbordet istället för att justera inställningarna på din bärbara dator. I Windows Vista, kommer drivrutinerna för kompatibla USB mus och tangentbordsinställningar installeras automatiskt.

Instruktioner

1 Sätt i sladden för musen till en USB-port på din bärbara dator. Gör samma sak för tangentbordet. Du kan också använda en trådlös mus och tangentbord, bara att koppla in den receptoranordningen - som vanligtvis ser ut som ett USB-minne - i en av USB-portarna på din bärbara dator.

2 Vänta för föraren att installeras automatiskt. Du kan kontrollera att enheten är installerad genom att öppna Start-menyn och klicka på "Kontrollpanelen". När Kontrollpanelen öppnas, klicka på "Maskinvara och ljud" och klicka sedan på "Enhetshanteraren." Kolla under "Tangentbord" och "Möss och andra pekdon" för att säkerställa den nya maskinvaran är installerad.

3 Testa funktionaliteten genom att flytta och klicka med musen och öppna ett program, till exempel webbläsaren. Skriver på tangentbordet för att se till att den fungerar som den ska.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com