Hur kan vi minska Foto filstorlek Online

November 23

Hur kan vi minska Foto filstorlek Online


Att minska storleken på en bild som har sparats på datorn kan vara nödvändigt om du planerar att e-post bilden till en vän, lägga bilden till en webbsida eller använda bilden som en avatar för en anslagstavla. Program för fotoredigering kan du ändra storlek filer, men dessa program kan kosta över $ 100 (augusti 2010). Genom att använda online bildredigerare, kan du ändra storlek på en mängd olika bildformat, och gör det gratis.

Instruktioner

Fotostorlek

1 Besök fotostorlek hemsida (se referenser).

2 Klicka på "Bläddra" och ett fönster visas.

3 Hitta bilden insidan av fönster som du ändra storlek. Klicka på "Öppna". Filnamnet för bilden visas.

4 Klicka på rullgardinsmenyn under "Välj". Välj "höjd" eller "bredd". Valet beror på fotot du ändra storlek. Därefter skriver du in en ny storlek för foto innanför "Pixels" rutan.

5 Klicka på "Skicka". Ett fönster visas när bilden är storlek. Klicka på "Spara fil" i fönstret. Klicka sedan på "OK" för att spara storlek bild på datorn.

bild Optimizer

6 Gå till bild Optimizer hemsida (se referenser).

7 Klicka på "Bläddra" innanför "Optimera nu" fönster på sidan. Ett fönster visas. Klicka på bilden i fönstret som du ändra storlek. Klicka sedan på "Öppna".

8 Klicka på "kvalitet" i rullgardinsmenyn. Välj en av de fem alternativen. Kom ihåg att ju högre kvalitet, desto högre filstorlek.

9 Ange storlekar inne i "Max bredd" och "Max höjd" lådor.

10 Klicka på "Optimera nu." En ny sida visas när bilden är storlek. Klicka på "Ladda ner till datorn" på sidan. Ett fönster visas. Välj "Spara fil" i fönstret och klicka på "OK" för att ladda ner storlek bild.

Ändra storlek till Mail

11 Besök Resize 2 Mail hemsida (se referenser).

12 Klicka på "Bläddra" på den nedre delen av sidan. Den "Filöverföring" öppnas. Klicka på bilden du ändra storlek på fönstret, klicka sedan på "Öppna".

13 Välj ett av de alternativ för storleksändring som anges under "Bläddra" -knappen. Den exakta alternativ du väljer beror på fotot och hur du vill ändra storlek på fotot. Till exempel, om du bara vill minska filstorleken på bilden, klicka på ett av alternativen under "Jag bryr mig inte om storleken." Klicka på en av de tre alternativen i sista raden om du rotera bilden. Kom ihåg att klicka på "Välj för Ja" ruta i den raden om du rotera bilden.

14 Klicka på "Okej." Den nya bilden visas på nästa sida. En två punkt beskrivning visas ovanför bilden.

15 Klicka på "här" länken i första stycket ( "klicka här för att ladda ner bilden" länk). Ett fönster visas. Välj "Spara som" och sedan "OK" för att spara storlek bild.

Tips

  • Fotostorlek hemsida är för JPEG, GIF, JPG, BMP och PNG-filer. Bilden Optimizer webbplats fungerar bara med JPEG-filer. Resize 2 Mail webbplats omvandlar GIF och JPG-filer bara.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com