Hur identifierar vilken version av Media Player du har

February 10

Det har varit många uppdateringar för Windows Media Player sedan den infördes. Förutom uppdateringar har Microsoft släppt helt olika versioner. Om du använder en gammal eller äldre version av Windows Media Player, kan vissa program och enheter vara oförenligt med det. I vissa versioner av programvaran, är toppmenyn dolt och "Om" länk saknas. Men det finns fortfarande ett sätt att tala om vilken version av Windows Media Player du har.

Instruktioner

1 Klicka på "Hjälp" -fliken längs Windows Media Player kontrollpanel (toppmenyn). I vissa versioner av Windows Media Player, är den här fliken inte visas. Om du inte ser fliken genom att trycka på "Alt + H" ta upp Hjälp-menyn.

2 Klicka på "Om Windows Media Player" för att få upp dialogrutan som visar Windows Media Player informationen.

3 Titta bredvid avsnittet "Version". Den installerade versionen av Windows Media Player visas. Det är ett långt tal som bör likna ". 11.0.6000.6352"

Tips

  • Om du vill att avgöra om en nyare version finns tillgänglig, klicka på "Sök efter uppdateringar" under fliken "Hjälp". Om en nyare version är tillgänglig, kommer du att bli ombedd att ladda ner och installera den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com