Vilken strömsladd behöver jag för en Dell XPS M1330?

August 21

Vilken strömsladd behöver jag för en Dell XPS M1330?


Ansluter och använder fel elektriska adapter för att ladda och driva din Dell XPS M1330 kan orsaka den bärbara datorn att stänga oväntat, överhettas och eventuellt fatta eld. Den bärbara datorn kräver 19,5 volt nätadapter som är gjord speciellt för Dell-datorn. Adaptrarna innefattar en kraftkabel och en nätdel som innehåller komponenter som styr flödet av el till din dator.

Specifikationer

Dell XPS M1330 kräver 19,5 volt, 3,34 ampere, 65 watt nätadapter. Kraftkabeln ansluten till strömadaptern är borttagning och adaptern innehåller två runda fat strömkabeln anslutas till. Den bärbara datorn innehåller en enda strömkontakten på vänster sida som accepterar adaptern strömkontakt. Den bärbara datorn kommer inte att fungera en strömadapter än volt, ampere eller watt rating.

elektriska krav

Nätadaptern fungerar på ett 100 till 240 V växelström - 100-110 V eluttag, om du använder den bärbara datorn i Nordamerika, och 220 till 240 V, om du använder den bärbara datorn i Europa. Strömadaptern känner automatiskt av mängden spänning som avges från eluttaget du ansluter den till och bearbetar den i enlighet med din Dell XPS M1330.

ekvivalenta Adaptrar

Original Equipment Manufacturer-ekvivalenter nätadaptrar är tillgängliga för Dell XPS M1330 som uppfyller eller överträffar adaptrarna som tillverkas av Dell. De nätadaptrar är oftast billigare i pris än adaptrar som säljs av Dell och arbete utan problem.

Tillgänglighet

Dell XPS M1330 nätadaptrar är tillgängliga direkt från Dell, auktoriserade Dell återförsäljare och data- och elektronikaffärer. De nätadaptrar, och OEM-ekvivalenter nätadaptrar, finns också tillgängliga från online-dator- och elektronikbutiker. Se till att du sparar strömadaptern förpackning och kvitto i fall du behöver för att returnera produkten till följd av den inte fungerar korrekt eller företaget skickade fel strömadaptern.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com